Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A nyírt szőnyegek legnagyobbika

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:24
A nyírt szőnyegek legnagyobbika

A nyírt kék szőnyegek legnagyobbika

Kék minden mennyiségben! Ha szeretnéd, a hőség és a remény színével feldíszíteni otthonodat, és egy olyan textíliát leteríteni padlódra, mely kényelmes, szép, és minden szempontból kiváló választás, akkor ez a kék nyírt szőnyeg a Te választásod!

 

Minden igényt kielégít egy ilyen kék nyírt szőnyeg, hiszen nem csak nagyon dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik, hanem nagyon magas színvonalú, minőségi anyagból és minőségi munkával készült. Akár egyedülállóknak, akár családosoknak vagy nagycsaládosoknak, akár panziókba ahol fontos, hogy csak időtálló, szép textilek legyenek, mindenhova ideális választás lehet, mind a színét, mintáját – és anyagát tekintve is!A szőnyeg mintája, és színei tökéletes összhangban jelennek meg ezen a nyírt szőnyegen. Kicsit emlékeztet a görög mintás kiegészítőkre, de nem lehet besorolni igazán sehova, minta alapján. Az viszont biztos, hogyha egy ilyen szőnyeg hever a szobád padlóján, mindig szívesen fogsz hazaérni minden fárasztó nap után. Van egy nagy előnye ennek a szőnyegnek a többivel szemben, ami nem más, mint az hogy a kék – és annak árnyalatai egy közegben, erősen tágítják a teret, így érdemes akár egy kis nagyságú szobába is elhelyezni, és úgy fog tűnni mintha egy nagy tágas lakosztályban lennél.

Ennek a nyírt szőnyegnek az anyagösszetétele nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb is. A 100 % polipropilén anyag renget, jó tulajdonságot tartogat magában. Az első és szinte legfontosabb, hogy pontosan ugyanannyira, puha és gyengéd a tapintása, mint amennyire erős, strapabíró az anyag ennek a szőnyegnek. Erős szövésű, sűrű szálai megadják neked azt az érzést, amire mindig is vágytál egy szőnyeggel kapcsolatban, a puhaság és kényelmesség érzését! Másodsorban az egyik legerősebb textilanyag a polipropilén, így garantált a hosszú élet ennek a nyírt szőnyegnek.

Ha sikerül jól összehangolnod bútoraiddal, falad színével, - ami mellesleg nem lesz nehéz, mert a kék egy nagyon kompromisszumképes szín – akkor olyan lakásélményben lesz részed, melyről mindig is álmodtál. Hidd el nagyon fontos, hogy milyen környezetben élsz, hiszen az téged is tükröz!