Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Királyok ágytakarója és plédje

Szőnyegjóáron
2020.05.04 15:16

Minden nap a dzsungel királya őrizheti lakásodat, ha van egy ilyen csodálatos mintával díszített ágytakaród.

Minden igényt kielégítve lesz a kedvenc lakástextiled ez az ágytakaró, mivel nem csak szép, kellemes színű és nagyon jó minőségű akril anyagból készült kiváló lakástextil, hanem egy nagyon magas színvonalú minőséggel és gondossággal elkészített termékünk.

Kezdjük először is a mintával, ami egyből elkápráztatja szemünket. A tigris, mindenki által ismert, közkedvelt macskafajta, mely egyes kultúrákban hatalmas tiszteletnek örvend, ami nem is véletlen, hiszen aki már látott tigrist az tudja, hogy milyen ámulatba ejtő, gyönyörű és tiszteletet parancsoló állat. Nem egy filmben, rajzfilmben láthattunk már tigrist, melynek szerepe a tiszta erő, és az uralkodás volt a szerepe. Lakásodat olyan különlegessé varázsolhatja egy ilyen tigris mintás ágytakaró pléd, melyet eddig nem tapasztaltál.

A színei a tigris árnyalatait ötvözi, vagy külön – külön jeleníti meg. A tigris hatalmas bundájának főbb színei, a narancs, a fehér és a fekete. Ezek a színek egyedül is megállják a helyüket, még akkor is ha lakberendezésről van szó, de ezen az ágytakarón a fekete, a fehér és a narancs színek kombinációja egy olyan fajta hangulatot varázsol szobádba, mely egyszerre trendi és szép. Összhatásában ez az ágytakaró a meleg színek közé sorolható, így nagyon jól mutat szinte bármilyen színű, árnyalatú szobában!

Végül pedig, az anyaga egy nagyon nagy pozitívum, mely hatalmas előnyt teremt ennek az ágytakarónak sok más takaróval szemben az, az anyaga és a magas minősége. Az akril anyag, egy puha, kíméletes anyag mely kényezteti érzékeid, ha megtapintod. Sokáig használhatod, ezt az ágytakarót mivel a jó minőség együtt jár a hosszú élettartammal.