0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Klasszikus kifinomultság a krém bordó nyírt szőnyeggel


A szőnyegek meghatározzák a lakás enteriőrjét.

Egy tökéletesen megválasztott szőnyeg, igazi kincse lehet környezetünknek, általa valódi harmóniában és melegségben részesülhetünk. A szőnyegeket dekorációként és hasznos funkció révén alkalmazzuk. Dekoráció gyanánt, rendkívüli hatást érhetünk el vele. Egyből a középpontba kerül, mindenki szeme rászegeződik, ahogy belépünk a helyiségbe. Hasznos funkció abban nyilvánulnak meg, hogy kellemes melegséget nyújt talpunknak, így nem a hideg kövön kell lépdelnünk, valamint jó hő és hangszigetelő is egyben, tehát csendes járást biztosít számunkra.A szőnyegekkel otthonosságot csempészünk a lakásba. Általuk extra kényelmet kaphatunk. A harmonikus környezet megteremtéséhez, törekednünk kell arra, hogy a lakás berendezéseit, falait és a stílusát is figyelembe vesszük, szőnyeg vásárlás előtt.

Ez a bordó krém nyírt szőnyeg egy igazán egyszerű, letisztult, kifinomult darab. Előkelőséget mutat, rendkívül dekoratív, ízléses megjelenésű. Klasszikus hatás érvényesül benne, mely ötvöződik a modernséggel. A domború virág minta is egy nagyon finom külsőt eredményez. A bordó életerőt, eleganciát sugall, a krémszínnel párosítva ez még inkább kifejező. Gyönyörűen összhangban vannak a színek, harmonizálnak egymással, igazán kivételes bordó krém nyírt szőnyegAnyaga is nagyon kellemes tapintású, meleg, puha járófelületet képez.


Válaszd őt ha szereted a klasszikus stílust, modernséggel fűszerezve. 


A szőnyegek meghatározzák a lakás enteriőrjét.

Egy tökéletesen megválasztott szőnyeg, igazi kincse lehet környezetünknek, általa valódi harmóniában és melegségben részesülhetünk. A szőnyegeket dekorációként és hasznos funkció révén alkalmazzuk. Dekoráció gyanánt, rendkívüli hatást érhetünk el vele. Egyből a középpontba kerül, mindenki szeme rászegeződik, ahogy belépünk a helyiségbe. Hasznos funkció abban nyilvánulnak meg, hogy kellemes melegséget nyújt talpunknak, így nem a hideg kövön kell lépdelnünk, valamint jó hő és hangszigetelő is egyben, tehát csendes járást biztosít számunkra. 
 

Címkék: krém bordó szőnyeg, szőnyeg

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése