Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Megjött az ősz, ideje beszerezni egy szép konyhai szőnyeget!

Szőnyegjóáron
2020.09.10 14:31

Lassan elő lehet venni a házi papucsokat és mamuszokat, mert fázni fog a lábunk.

De ha fel van szerelve otthonunk meleg, puha szőnyegekkel, akkor könnyebben viseljük az ősz közeledtét.

Használjunk szőnyeget a konyhában is! A konyhai szőnyeg jó dolog, kiváltképp a fázósabb lábú hölgyek, háziasszonyok számára. Bevallom, én már kezdem előszedni otthon a meleg plédeket, takarókat, köntösöket. Bizony esténként egyre hűvösebbre fordul az idő és kezdek fázni.

Az esti vacsorakészítésnél jól eső érzés, ha konyhai szőnyeg van talpunk alatt. Nyáron jóllehet, hogy sokan elteszik, de már újra itt az ideje, hogy elővehetjük. A konyhai szőnyegek általában könnyen tisztíthatóak és moshatóak. Itt bizony gyakrabban megesik, hogy baleset történik, kifolyik az üdítő, vagy ráborul a kakaópor. De nem történik ekkor sem baj, csak be kell tenni a mosógépbe és ő elvégzi helyettünk a piszkos munkát.

A konyhai szőnyeg jó nedvszívó képességű, már akkor is sokat tettél saját kényelmesért, ha egy kisebb méretű változatot leterítesz a mosogató elé. Ha kiömlik egy kis víz, nem kell azonnal a felmosóért szaladni. A víztől pedig semmi baja sem lesz a konyhai szőnyegnek.
A konyhai szőnyeg rövid szálú, ezért a főzés során rákerült morzsát és más, nem kívánt részeket egy mozdulattal lerázhatjuk róla a kertben.

A konyhai szőnyeg, kisgyermekes családokban kötelező eszköz. Míg anya főz, a totyogósok a szőnyegen játszanak a műanyag tálakkal, fakanalakkal. Ismerős a kép, igaz? A gyerekeknek is komfortosabb a játék, mint a hideg konyhai csempén. Ha leejtünk egy tányért, a szőnyegen nagyobb esélye van épségben egyben maradnia, mintha a padlóra esne. Akkor biztos, hogy eltörik.

Szerencsére konyhai szőnyeg kínálatunkból nagyon szép modellek vannak. Szép, színes, hangulatos szőnyegek vásárolhatóak, a konyha stílusához illően. A most legdivatosabb a szürke színű konyhai szőnyeg, amely a modern és klasszikus konyhákban is nagyon jól mutat. Aki mintás, színes konyhai szőnyeget szeretne, ez a hangulatos, fűszeres, kedves kis szőnyeg tökéletes választás lehet.

 

A konyhában sokszor hiányoznak a színek, főleg, ha a mai modern lakberendezést vesszük alapul. Egy szép konyhai szőnyeg segíthet ebben, dobjuk fel vele a szürkét, a fehéret. A konyha egy közösségi tér, mint a nappali. Fontos, hogy itt is kényelemben érezzük magunkat és ne csak a robotolásról szóljon ottlétünk.

Rendezd be otthonod minél szeretetteljesebben, helyezz a konyhába is egy szép, puha, talpaidnak és szívednek is melegséget árasztó szőnyeget.