Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Krém-terra Szőnyeg az igényeseknek!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:34
Krém-terra Szőnyeg az igényeseknek!

Krém-terra Szőnyeg az igényeseknek!

Sokszínű egyéniség vagy? Szereted a minőséget az életeben, és az otthonodban egyaránt?

Ez a szőnyeg neked való! Igazán trendi, minőségi nyírt szőnyeg ez a termék, mely minden lakás éke lehet, hiszen közkedvelt minta és szín van rajta, mely mindenki fantáziáját beindítja. Ha szeretnél jól választani amikor szőnyeget vásárolsz, akkor ne szalaszd el ezt a lehetőséget. A cikkünk további részében mindent megtudhatsz erről szőnyegről! Maradj itt, és válassz jól!Nagyon sok, különböző igény merül fel, amikor szőnyegvásárlásról esik szó, hiszen rengeteg lehetőségünk van, hogy igazán olyat válasszunk, amilyenre vágyunk. A döntő szempont minden esetben a szín, és minta. Nyilván ez az ami először megragad az emberben, és nem lehet elítélni azokat akik csak a minta alapján választanak, de nagyon fontos szempont még a szőnyeg, anyaga, varrása és tapintása.

De mi most egyenlőre maradjuk a színnél és a mintánál. Élénk, többnyire meleg színek díszítik ezt a szőnyeget, mely sokszínűsége miatt szinte bármilyen stílusú szobában elhelyezhetjük, nagyon jól fog mutatni, és kiegészíti a szoba összhatását. A meleg és a sárga nagyon meleg színek, melyek energiát sugároznak, a barna pedig egy semleges, de inkább hideg szín, mely tökéletesen ellensúlyozza a sárgát és a pirosat. Szögletes és íves minták is megtalálhatóak a szőnyegen, melyek lehetővé teszik, szögletes és íves bútorokhoz is tökéletesen alkalmazható legyen!

A másik fontos szempont amit már fentebb is megemlítettünk, az a szőnyeg anyaga. Ezen múlik a szőnyeg tapintása, élettartama, és kényelme. Ez a szőnyeg mint minden más I. osztályú szőnyeg, 100% polipropilénből készült, mely a lehető legjobb anyag egy szőnyegnek. Ez az anyag teszi  rendkívül színvonalassá ezt a szőnyeget, hiszen minden olyan tulajdonsággal felruházza ezt a szőnyeget, mely ahhoz kell, hogy a kedvenc textillé váljon lakásodban! A polipropiléntől lesz ez a szőnyeg igazán puha, és kényelmes még sok idő elteltével is. Ez az anyag adja a szőnyeg strapabírását, mely még nagy igénybevétel esetén is tökéletes véd. Nem ereszti színét, könnyen tisztítható!

Ha tetszett cikkünk, és hasznosnak tartod tanácsainkat, akkor maradj az oldalon és válassz magadnak ezek a szempontok alapján szőnyeget magadnak. Garantáltan nem fogsz csalódni!