Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Szétszedte, mint foxi a lábtörlőt! :)

Szőnyegjóáron
2021.04.09 11:29

A lábtörlő hiányát azonnal észrevesszük, ha a foxi szétszedte! :) Ha ő nem is, de a téli fagy megviselte a kültéri lábtörlőt, tavasszal dukál egy szép új! 

Olyan ez, mint a partvis, ha elkopik. Újat veszünk, ha használhatatlanná vált. A lábtörlő is egy ilyen dolog. Használati tárgy, amit időnként érdemes lecserélni. Sokat elmond a ház uráról, avagy úrnőjéről még az előtt, hogy betennénk a lábunkat a lakásba, hogy hogyan néz ki a lábtörlő.

A lábtörlő talán egy alulértékelt, jelentéktelennek tartott eleme otthonunknak. Kár, hogy ez így van, pedig nagyon is fontos kiegészítő. Esztétikailag is és hasznosság szempontjából is jó, ha ott díszeleg az ajtó előtt. Egészen sokat hozzá tud tenni az összhatáshoz a lábtörlő milyensége. Tudom, hogy csak rálépünk, olykor-olykor lesöpörjük róla a felgyülemlett sarat, koszt, de ettől sokkal többre érdemes szegényke. Pedig hiányát nagyon is észrevennénk, ha nem lenne. Rengeteg piszoktól kíméljük meg otthonunkat vele. Nem kell sáros, vizes lábbal belépni az előszobába, ha előtte megtöröljük a lábtörlőbe.

Többféle anyagú lábtörlőt vásárolhatunk, melyek közül van, ami szinte örökéletű és elnyűhetetlen. Ilyen lehet az erős gumi lábtörlő, amit még a foxi is visítva szed szét. Van szövet-gumi kombinációjával készült lábtörlő, létezik gumi-kókusz anyagú, kókusz-drót anyagú, van astroturf és van szövet anyagú lábtörlő is, de ipari verzióval is találkozhatunk, amik speciális acélsodronyos lábtörlők, nagy igénybevételhez kifejlesztve.

Egy sima mezei lakossági lábtörlő vásárlását nem kell túlgondolni, főleg akkor, ha nincs otthon egy „vérengző fenevad” akitől tartani kellene, hogy szétrágja unalmában. A lakossági lábtörlő, normál használat mellett igen sok évig jó szolgálatot tud tenni. Kül- és beltéri lábtörlőket is vásárolhatunk, a bejárati ajtó elé és az előszobába is.

Én szeretem a lábtörlőket. Tulajdonképpen szeretek mindent, ami kicsit is aranyos. Legyen az egy madáretető, vagy éppen egy cuki postaláda. A lényeg a jó kedvre derítés. Engem egy muris lábtörlő is jó kedvre tud deríteni. A vidám virágminta, vagy a vicces felirat megmosolyogtat.

Ha jó kopásálló, strapabíró, erős és esztétikus lábtörlő vásárlását tervezel, szőnyegjóáron webáruházunkban találsz belőlük szépeket és strammokat. Használd ki a kedvező árakat és a gyors kiszállítást, az online rendelés kényelmét, biztonságát.

Vidám, szép, tiszta lábtörlőt kívánok mindenkinek!