Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A legjobb választás a hosszanti terekre a barna futószőnyeg!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:28
A legjobb választás a hosszanti terekre a barna futószőnyeg!

A legjobb választás a hosszanti terekre a barna futószőnyeg!

 

Az egyik legnehezebb feladat lakásunk berendezésénél, a folyosók, és hosszanti terek kitöltése, hiszen kevés olyan anyag, minta vagy kiegészítő van, melyek egy folyosón, vagy lépcsőn visszaadják azt a hangulatot, melyet már megidéztünk a lakásunk többi részén!

Éppen ezért bemutatjuk most Neked ezt az igazán impozáns futószőnyeget, mely kiváló esztétika adottságai mellett, nagyon jó minőségű és igazán előnyös darab!
Számos előnyös tulajdonsága van ennek a futószőnyegnek, mellyel olyan hatást érnek el otthonodban, melyet eddig csak lakberendezési magazinokban láttál. Nem véletlen, hogy számos lakásban használnak, ilyen vagy ehhez hasonló futószőnyeget, hiszen az egyik legkézenfekvőbb megoldása ez, a hosszanti terek tökéletes, esztétikus és nem utolsó sorban, kényelmes berendezéséhez.

Ennek a nyírt barna, futószőnyegnek, nincsenek különösebb igényei, szinte bármilyen színvilágú vagy méretű tér kitöltésre alkalmas, hiszen a barna szín, az egyik legtermészetesebb szín, mely a emberhez szívéhez, és szervezetéhez is közel áll. A barna a föld és a termékenység színe. Ezen a futószőnyegen párosítottuk, a barnát különböző árnyalatival, így egy meleg színhőmérsékletű teret kapunk, mely kiválóan mutat egy hosszanti folyosón, vagy egy szép hosszú lépcsőn.

Csodálatos mintái, lehetővé teszik a minden stílusú, korosztályú használók számára, hogy egy tökéletes összhangot teremtsenek lakásukban, hiszen az időtlen, mindig trendi csiga minta, és a kör és négyzet minták keveredése, megadja azt az ízt a lakásba, mely hiányzott! Mikor lehelyezed, azt fogod gondolni: nem gondoltam volna, hogy csak ennyi az egész! Pedig de! Nem kell sok minden a az ideális otthon megteremtéséhez, csak olyan termékeket kell választani, melyek kompatibilisek az otthoni színekkel, mintákkal és méretekkel!

Erős 100 %-os polipropilén anyagösszetétele, mindent megad amire egy futószőnyegnek szüksége lehet. Nagy igénybe vétel esetén is mindig puha és szép marad, hiszen éppen annyira gyengéd és lágy, mint erős és strapabíró!