Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Lila szőnyeg az otthonodban -hasznos lakberendezési cikk

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:43
Lila szőnyeg az otthonodban -hasznos lakberendezési cikk
Lila szőnyeg varázsa az otthonodban
Egy csodálatos lila szőnyeggel, megteremtheted a hibátlan, egyedi és harmonikus környezetet lakásodban. Ez az egyetlen olyan kevert szín mellyel rengeteg dolgot ki lehet fejezni és sok mindent befolyásol testünk működésében.
LILA. Neked mi jut eszedbe erről a színről?
 
Próbáld ki, hogy megkérdezel pár embert, ezzel kapcsolatban, és észre fogod venni, hogy majdnem mindenki teljesen mást fog mondani, vagy nem tud a lila színnel kapcsolatban konkrétan fogalmazni!Ez a bizonyíték arra, hogy a lila az egyik leg összetettebb szín, melynek rengeteg hatása van közérzetünkre és szervezeti működésünkre.A lila szín, nagyon meghatározó és minden szempontból sok magas igényt kiszolgálni képes tulajdonsággal rendelkezik.
 
A természetben, azaz anyagi formában az ibolya színe. Ennek a növénynek az olaját életünk számos pontján alkalmazzunk életünk folyamán, mellyel érzékiséget, vagy személyiségünk kifejezését akarjuk elérni.
 
Egy gyönyörű lila szőnyeg rengeteg energiát áraszt környezetébe, mivel olyan hatással van, a lelkünkre mely a testünk egészségét megerősítheti.Épp testben épp lélek. Ez bizony fordítva is igaz. Bizonyított tény, hogy a lila szín az elménkre pozitív hatást gyakorol, mely immunrendszerünket és gyulladás megelőző képességünket nagymértékben segíti a mindennapi használatban.

Egy csodálatos lila szőnyeg rengeteg mindennel alkalmazható lakásunkban. Kiválóan alkalmazkodik 
minden világos falszínhez, és tágas terekhez, ugyanakkor sok kisebb méretű szobát is extravagánssá tehetünk.

A lila szín az összes árnyalat tökéletes keveréke, mellyel minden lakásban megteremtheted a 
tökéletes egyensúly érzését. Kellemesen meleg és ugyanolyan mértékben hideg szín, így egy letisztult környezetben való nagyméretű használatával megteremtheted a minden vágyat kielégítő környezet.
 
Érdemes olyan kiegészítőkkel használni egy csodálatos lila szőnyeget mely minden szempontból kielégítő látványt nyújt és minden napod másabb lehet, ha megfelelően alkalmazod lakásodban.Ne habozz és rendeld meg most, hogy életed kitudjon teljesedni otthonodban, és a lakásod legyen az a hely mellyel igazán, hamisítatlanul ki tudd fejezni hogy milyen is vagy valójában, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz hogy kiegyensúlyozott életet élj!