Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Maragréta lila szőnyeg előnyei. Milyen stílust ad otthonodnak?

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:03
Maragréta lila szőnyeg előnyei. Milyen stílust ad otthonodnak?

Egy kimondottan vidám lila színű virágokkal teli szőnyeg azoknak ajánlom  akik nyitottak a modern és színes környezetre.

Nem szeretik a sablonos színeket és nem érik be az átlagossal a szőnyeg választással sem. Minden ember egy önálló egyéniség, akinek megvan a maga stílusa Szín világa és ez határozza meg a környezetét- környezetünket, otthonunkat, a bútoroktól a függönyig. Ehhez jön még a lábunk alá egy ide passzoló szőnyeg. Akkor méltán elmondhatjuk, hogy: jó élni és jó belehuppanni az otthonunk csodálatos álltalunk kialakított világába, amelybe a szőnyeg is beletartozik. Ez a nagy virágos margarétás szőnyeg bizony felpezsdíti a szoba hangulatát és feldobja a belső teret és a kihozza az otthonunkból azt a varázst azt a dominanciát amit el tudunk várni egy lila színű virágos szőnyegtől.

 Mit várhatunk el egy lila színű szőnyegtől? Vagy éppen milyen hatásait ismerik a tudományban? Miért jó nekünk vagy rossz, ha ilyen szőnyeget terítünk a lábunk alá? Minderre választ kapunk ha kicsit beleássuk magunkat a színekbe és formákba a szőnyegek világában is.

A lila szín: a kék és a piros szín keveréke. Ezért egyszerre nyugtató és élénkítő hatása is van, amely a szőnyeget is jellemzi. A lila királyi szín. Mert régen a királyok használták, mert ez kifejezte a méltóságukat és erőt sugárzott és utalt az uralkodói mivoltukra. Ezért ez a pompás lila virágos szőnyeg eleganciát és luxust sugároz..Akár egy nehéz projekten dolgozunk, vagy új dizájnt szeretnénk kialakítani otthonunkban, vegyük magunkat körbe a lila színnel,  vagy jelen esetben rakjunk a lábunk alá egy ilyen virágos lila szőnyeget. Továbbá garantált lesz a siker ami a kreativitásunkat illeti mivel a lila szőnyeg serkenti a véráramot a testűnkben és megtelnek az agytekervényeink friss oxigénnel . Ha a gyerekszobába is lila szőnyeget terítünk le akkor hozzájárulunk a csemeténk aktívabb tanulásához is. És nem elhanyagolható, hogy a lila szőnyeg esetében is, a mértékletesség színe. Ami egy nagyon bölcs  mondhatnám Isteni szokás aminek jó gyümölcsei vannak. Ha pedig a virágmintákra gondolunk a szőnyeg esetében, általában a természet szépsége és a szabadság illetve a virágok jó illata jut az eszünkbe. Aki a virágos szőnyeget szereti rossz ember nem lehet :) Ha ezt a lila virágmintás szőnyeget nézzük, eszünkbe jutnak a margaréták és a cseppecske virágok természetes életkörülményükben az a nagy virágágyás ahogyan a kertet beborítják a gyönyörű megjelenésükkel.

A margaréták a lila virágos szőnyegen egyszerűek mégis kifinomultak.,Emellett a margaréta az egyik leggyönyörűbb képviselői a virágok birodalmának..Vidámságot és bőséget sugároznak a szőnyegen keresztül, illetve az ártatlanságot és a tisztaságot jelképezi.

A cseppecske virág a lila virágos szőnyegen hasonló energikus tulajdonságokat hordoz magában ezért pozitív, kellemes benyomást kelt ha a környezetűnket felékesítjük egy ilyen lila szőnyeggel.

Varázsoljunk tehát vibráló energikus környezetet a margarétás lila szőnyeg segítségével, ha ilyen aktív emberek, családok vagyunk, egy pörgősebb folyamatos ténykedős kreatív életet élünk akkor nagyon passzol hozzánk ez a lila virágos szőnyeg.