Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Menő, kényelmes és tartós autós gyerekszőnyeg minden kis srácnak!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:30
Menő, kényelmes és tartós autós gyerekszőnyeg minden kis srácnak!

Menő, kényelmes és tartós gyerekszőnyeg minden kispilótának!

 

Megérkeztek a legvagányabb Verdák szőnyegeket áruházunkba, melytől minden kis autóversenyzőnek, olyan menő szobája lesz, melyről mindig álmodott! Ez a nyírt gyermekszőnyeg, minden képzeletet fölülmúl, és minden kissrác megőrül érte, ami nem csoda, hiszen a legnézettebb és legnépszerűbb mesefilm, már évek óta a Verdák. Ez a verdák mintás nyírt gyerek szőnyeg tökéletes választás minden fiús gyerekszobába, ahol rajonganak a verdákért, vagy akár csak az autókért!

Nem lehet melléfogni ezzel a szőnyeggel, hiszen minden kisgyermek ismeri és szereti ezt a mesét így az elégedettség garantált a gyermekek részéről. Azonban a felnőttek tudják, hogy sokkal több kell egy jó nyírt gyerekszőnyeghez, mint egy jó és népszerű minta.Nagyon jól kell tudnunk azt, hogy gyermekünknek milyen minták, színek tetszenek, hiszen csak akkor fog igazán örülni a szőnyegnek, ha neki tetszik. Neki ez is elég. Viszont egy jó nyírt gyerekszőnyeghez alaposan tájékozódnunk kell! Több fontos szempontot is figyelembe kell venni. Ilyen például a szőnyeg anyaga, mely több szempontból is döntőfontosságú lehet egy gyerekszőnyeg vásárláskor, hiszen nem mindegy, hogy gyermekünk bőre milyen anyagokkal találkozik szobájába, vagy milyen levegőt lélegez be.

Ennek a Verdás nyírt gyerekszőnyegnek 100%-ig polipropilén anyaga van, mellyel több szempontot is kipipálhat egyszerre. A polipropilén anyag egy nagyon strapabíró erős anyag, mely nem engedi a szálakat megfoszlani, és nagyon alkalmas az erős igénybevételnek kitett szőnyegek megóvására.

Ennek a gyerekszőnyegnek, erős, vastag polipropilén szálai vannak, mely garancia arra, hogy bármit csináljon gyermeked, akár cipőben vagy cipő nélkül a szőnyegen, az biztos, hogy sokáig szép és újszerű marad ez a szőnyeg. A polipropilén a kezdet és a vég. A pozitív és a negatív pólus. Azért merem ezt kijelenteni, mert éppen annyira erős, strapabíró és nagy igénybevétel esetén is szépen mutató a polipropilén anyag, mint amennyire gyengéd, lágy és komfortos.

Amikor valaki rálép érezni, fogja az igazán jó I. osztályú minőséget a gyerekszőnyeg felszínén. Olyan érzés fogja hatalmába keríteni, mintha egy puha felhőn járna az égbolt tetején. Ráadásul ez az érzés nagyon sokáig végigkísérheti a használókat, hiszen a magas teherbírásnak köszönhetően, hosszú – hosszú évekig is megmarad ez a fantasztikus érzés! Ajándékozd meg gyermekedet, ezzel a tökéletes Verdák mintás nyírt gyerekszőnyeggel, mely csak arra vár, hogy az egész család nagy kedvence lehessen!