Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Hogyan válasszunk Micimackós gyerekszőnyeget

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:44
Hogyan válasszunk Micimackós gyerekszőnyeget

Micimackó és barátai gyermeked szobájában
A gyerekszoba lakásunk legéletvidámabb, legszínesebb, legboldogabb helyisége.

Itt töltik gyermekeink idejük nagy részét, ezért fontos, hogy a berendezések színesek és egyúttal biztonságosak is legyenek, valamint ösztönzően hassanak, fejlesszék a kreativitásukat is valamint örömmel és boldogsággal telve lépjenek be szobájukba is egyben.Szőnyegnek is rengeteg elvárásnak kell eleget tennie. Különböző szempontokat kell figyelembe vennünk a tökéletes gyerekszőnyeg megvásárlásánál. Először a biztonság a legfontosabb, hogy ne lehessen benne elesni, ne legyen csúszós, könnyen tisztítható legyen. Majd a szín és minta kiválasztása következik, hogy minél vidámabb legyen így a gyermek élvezettel fog rajta játszani és kényelmet is nyújt számára egyben a hideg padló ellen.

Célszerű a gyermek életkorához és érdeklődési köréhez mérten szőnyeget vásárolni, így nem esünk abba a hibába, hogy esetleg nem fog neki tetszeni. Fontos, hogy jól érezzék magukat a szobájukban.


Ez a nyírt szőnyeg kiváló választás lehet kisfiúk és kislányok számára egyaránt, hisz Micimackó és barátai nem nemhez kötöttek mindenki barátja és mindenki szereti őket. Ő egy örök klasszikus mely sok ember szívébe belopta magát és soha nem megy ki a köztudatból. Kedves kis mesehősök kik 1977- ben kerültek a köztudatba, Magyarországra csak 1988- ban érkeztek meg, és az óta is nagy sikernek örvend mind a felnőttek, mind a gyermekek körében. Ezzel a szőnyeggel biztos lehetsz benne, hogy nagy sikert fogsz aratni a kis lurkónál. Elképesztő vidám színek dominálnak rajta és az aranyos, nevető kis mesefigurák is mosolyt csalnak majd gyermeked arcára. Boldogsággal tölti meg a teret.

Hipoallergén tulajdonsága révén, óvja gyermeke egészségét és allergiásoknak is kifejezetten ajánlott. Valódi pamut hozzá adásával készült, így kiváló minőségű ezért lesz tökéletes gyermeked számára ez a nyírt szőnyeg. Finom puha anyagú, domború mintás szőnyeg melyen egy élmény lesz a játszás.