Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Mickey egér szőnyeg gyermeked szobájába

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:42
Mickey egér szőnyeg gyermeked szobájába

Mickey egér szőnyeg gyermeked szobájába
Gyerek szőnyegek között is igen széles a választék a vonatostól, a hercegnősig, a mesefigurásig rengeteg minta közül válogathatunk. 

Gyermek szőnyeg kiválasztásánál is sok szempontot kell figyelembe vennünk. Elsősorban azt, hogy biztonságos legyen és vidám színei, mintázata örömet csaljanak a gyermek arcára. 
A gyerekek rengeteg időt töltenek a szobájukban játszással, mászással ezért fontos, hogy jó minőségű legyen a szőnyeg. Mindig a gyerek életkorához, kedvenc színéhez, figurájához válaszd ki a megfelelőt. Az is fontos, hogy, a kis lurkók jól érezzék magukat rajta és kényelmet, nyújtson a hideg padló ellen.

Ez a nyírt szőnyeg tökéletes választás lehet kisfiúk számára, hisz derűs, örömteli mintája az örök klasszikus, a megunhatatlan mindenki kedvence Mickey egér. Ő az egyik legismertebb Walt Disney mesehőse. Mickey egér 1928-ban jelent meg először a tévében még fekete fehér kiadásban, és az óta is ő a legnépszerűbb, legszerethetőbb figura a mesevilágban. 
Gyerekek örömmel fogják birtokba venni ezt a szőnyeget, hisz a színek kavalkádja és Mickey mosolygós arca még a felnőttek szívét is megmelengeti. Focirajongó kisfiúknak kifejezetten ajánlom, mert ez a szőnyeg még inkább sportolásra buzdítja majd őket. 

Anyaga 100% prolipropilén erős és strapabíró szőnyeg. Finom puha, meleg extra kényelmet biztosító. Nagyon könnyen kezelhető, tisztítása egyszerű, a foltok könnyenel távolíthatók róla.

Válaszd ezt a Mickey egér szőnyeget, hogy gyermeked egy igazi mesebeli világba csöppenjen. Hidd el, nagyon fogja szeretni és garantálja számára az önfeledt játszadozást. Gyerek szőnyegek között is igen széles a választék a vonatostól, a hercegnősig, a mesefigurásig rengeteg minta közül válogathatunk.