Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Irodádban is ízléses irodai padlószőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:10
Irodádban is ízléses irodai padlószőnyeg

Miért válassz irodádba is ízléses irodai padlószőnyeget?
A padlószőnyegek közül nem csak az otthonunkban használt padlószőnyegek hódítanak, hanem már egyre divatosabbak és elterjedtebbek az irodai padlószőnyegek is. Hogy mitől lesz egy padlószőnyeg irodai padlószőnyeg?

Nem, nemcsak attól,hogy a számodra legjobban tetsző padlószőnyeget az irodában helyezed el. Hiszen egy irodai padlószőnyegnél fontos, hogy mennyien jönnek-mennek rajta napi szinten. Milyen bútorok vannak rajta, valamint milyen gyakran lesz takarítva.
Hogy ezek miért fontos szempontok az irodai padlószőnyeg kiválasztásánál?

Nézzük csak:

-          A napi szintű igénybevétel (jövés-menés) mértéke befolyásolja, hogy az irodai padlószőnyegnek milyen kopásállósággal kell rendelkeznie. Hiszen ha csak ritkán fordul meg néhány ember az irodában, akkor elég egy kisebb kopásállóságú irodai padlószőnyeget választanod.

-          A bútorok nagysága és mennyisége inkább a rögzítési módot befolyásolja az irodai padlószőnyegnél

-          Az irodai padlószőnyeg takarításának gyakorisága pedig a megfelelő színválasztás miatt lehet mérvadó, hiszen egy világosabb szőnyegen minden jobban meglátszik.

Az irodádban sem kell lemondanod az eleganciáról és kényelmes puhaságról sem. Az irodai padlószőnyegek között többféle típust találsz, melyek között fellelhető egy nagyon puha szőnyeg, a velúr irodai padlószőnyeg. Ezek a típusú irodai padlószőnyegek nemcsak eszméletlenül puhák, de nagyon dizájnosak is, amellett, hogy strapabíróak.

Nem tudod elképzelni, hogy milyen lehet a velúr irodai padlószőnyeg? Velúr anyagot szerintem tapintottál már, ami már önmagában is puha. Ha ezt a puhaságot párosítod egy dizájnos megjelenéssel, akkor megkapod milyen is a velúr irodai padlószőnyeg.
Erről az anyagról azt kell tudni, hogy kisebb hurkolásának köszönhetően alacsonyabb szálmagasságú, melyek többnyire sűrűn vannak tűzve (ez biztosítja a puha, bársonyos felületét). Speciális hőkezelést kapnak, melynek következtében a szálak legyezőszerűen szétnyílnak. Allergiások számára is kitűnő választás, hiszen szálsűrűségének köszönhetően a port már a felületén megköti, így az nem jut be a szálak közé. Így már használhatod is irodádban a puha, kellemes megjelenésű velúr irodai padlószőnyeget.

De választhatsz „hagyományosabb” irodai padlószőnyeget is, melyek szintén megfelelő komfortérzetet biztosítanak egész nap. Bármelyik típus is legyen a kedvenced, így már irodádat is otthonosabbá és barátságosabbá teheted.