Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Miért válasszunk krém bordó nyírt szőnyeget otthonunkba

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:41
Miért válasszunk krém bordó nyírt szőnyeget otthonunkba

Miért válasszunk krém bordó nyírt szőnyeget otthonunkba
A szőnyegek nemcsak design elemként működnek lakásunkban, de kiemelkedő szerepet is töltenek be. 

A szőnyeggel sokkal otthonosabbá, kellemesebbé alakíthatjuk a lakásunk hangulatát. Melegséggel tölti meg a helyiséget, pozitív érzetet nyújtanak, és a talpuknak is sokkal élvezetesebb, mint a hideg kemény padló. Szőnyeg vásárlásán általában hosszú távban gondolkodunk, ezért fontos a megfelelő szőnyeg kiválasztása, így elkerülhető az a hiba, hogy nem fog illeszkedni környezetünkbe. És nem utolsó szempont, hogy minőségében is megfeleljen az elvárásunknak. 
Ez a nyírt szőnyeg  csalódást, biztos nem fog okozni, gyönyörű színkombinációja a sötétebb és világosabb helyiséget is egyaránt felélénkíti. Igazán egyedi, letisztult színvilágú és mintázata előkelővé varázsolja szőnyegünket, és biztos lehetsz benne, hogy otthonodat is ezzel a magasztos hangulattal tölti meg. A bordó, a krém és a barna elképesztő harmóniában állnak egymással. A mintája rendkívül esztétikus, ízléses, a dombor minta, kiemelkednek a szőnyegből szinte életre kel, s ezzel még inkább hangsúlyozza a minta finom vonalait. Igazi éke lehet hálószobádnak vagy nappalidnak egyaránt. 

Anyagát tekintve is szerfelett kitűnő választás, hiszen nemcsak nagyon impozáns darab ez a nyírt szőnyeg, de kényelmes rajta a járás is, finom meleg, vastag szőnyeg, valódi otthont biztosít lakásodnak.


Tisztítása is igen egyszerű, remekül porszívózható, a szennyeződések is maradéktalanul eltávolíthatóak. 

Válaszd őt, ha szeretnéd, hogy lakásodba beköltözzön az otthon melege és mellette szereted az esztétikát a kifinomult előkelőséget, akkor ő kell, neked megadja, amit egy szőnyegtől elvársz.