Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Milyen a dús, tömör antracit szürke-barna shaggy szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:14
Milyen a dús, tömör antracit szürke-barna shaggy szőnyeg

A fantasztikus antracit szürke shaggy szőnyeg

Szeretnél olyan szőnyeget vásárolni, mely minden szobádban, megállja helyét és könnyen lehelyezhető bármely környezetben? Nagyon jó helyen jársz, mivel egy ilyen csodálatos antracit szürke shaggy szőnyeg kiváló választás mindenféle stílust megjelenítő háztartásba.

Nagyon szépen mutat ez a szőnyeg, egy olyan szobában ahol nagy hangsúlyt kap, de remekül mutat, beleolvad egy kicsit zsúfoltabb, nagyobb sűrűségű közegben. Gyönyörű színével, olyan pozitív hangulatot tud teremetni egy szobában, mely jó hatással van idegrendszerünkre, és nagyon esztétikus látványt nyújt, és mindenki tetszését elnyeri.Hosszú szálai nagyon magas komfortérzetet biztosítanak, mindenkinek, aki csak ráteszi a lábát, és olyan érzése lesz, mintha felhőkön lépkedne, és minden percét melyet a szőnyegen állva, ülve vagy feküdve tölt, tartalmassá és felejthetetlenné teszi.

A shaggy szőnyeg 100 % polipropilén anyaga a biztosíték arra, hogy hosszú – hosszú éveken át élvezhesd ezt a csodálatos érzést, mivel az erős polipropilén anyag, nagyon strapabíró, erős minőségre utal, de emellett gyengéden kényezteti érzékeidet. Ez a tökéletes összhang az,  amit csak meglehet teremteni egy szőnyeg kapcsán.

Minden háztartásban tökéletesen megállja, helyét mivel egy nagyon erős karakterű lakástextilként tud működni, mivel az anyaga, a színe, és a stílusa is mind – mind magáért beszél. Szerezd meg most, mivel nagyon fontos, hogy jó érezd magad lakásodban, mert ez nagy mértékben kihat a hétköznapi teljesítményedre!

Itt a Te, választásod, ha szőnyegről van szó. Minden passzol ahhoz, hogy megtudd teremteni a Te tökéletes lakásodat!