Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Milyen organza függöny illik otthonunkba?

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:41
Milyen organza függöny illik otthonunkba?

Milyen organza függöny illik otthonunkba?
 

Válasszuk ki azt az organzát, amelyik esztétikusan dekorálja otthonunkat, melegséget, és összhangot tud teremteni a többi bútortextíliánkkal.

Feltétlenül vegyük figyelembe a már meglévő falaink, bútoraink színét is amikor organza függönyt választunk. Illetve még azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a színes függönyökön keresztül beáramló fény megváltozik, így más arculatot kap majd az adott tér.Ahhoz, hogy valóban jól mutasson az organza függöny miután felraktuk, az ablak nagyságának legalább a kétszeresével számoljunk, hogy a ráncosodása megfelelő legyen.

A szonyegjoaron.hu webáruházunkban sokféle, fehér és színes organza függönyt találsz. Attól függően, hogy mekkora az adott helység, válasszuk ki a megfelelő mintázatot. Egy kis apró virággal, mintával díszített organza függöny nagyon szép lesz az ablakon egy kisebb helységbe is.

Ha egy nagyobb szobába, nappaliba teszünk fel organza függönyt, akkor nyugodtan nézzünk sűrűbb, vagy nagyobb mintázattal borított áttetsző függönyt.


Sokszor talán nem is gondolnánk, hogy milyen minimális befektetéssel, kisebb lakberendezési módosításokkal fel tudjuk frissíteni az otthonunkat.

A tavasz közeledte is egy ilyen üdeséget, megújulást hoz számunkra, amikor már egyre többet látjuk, és érezzük a nap sugarait. Vagyis a tavaszi nagytakarítást nyugodtan folytassuk azzal, hogy választunk egy szép organza függönyt ablakunkra.


Válogathatunk a fehérek között is.
Nagyon széles a választék, és hát ezzel tényleg nem lehet mellé fogni. Otthonunk bármelyik helységébe jól mutat majd, egy szép szalagmintával díszített, vagy egy pici virágmintával díszített fehér organza függöny is.

A színes organza függöny kiválasztásánál, mindenképpen nézzük meg a többi bútortextíliát. Amiből a legtöbb színárnyalatot véljük felfedezni otthonunkban, ahhoz legközelebb álló színt válasszunk az organza függönyök kínálatából.

A bordó színű organza függönnyel eleganciát kölcsönzünk a helységnek, ahová helyezzük. Egy kék, vagy lila színnel harmóniát, nyugalmat teremthetünk. A narancssárga, és krémszín árnyalatai vidámmá, meleggé, derűssé teszik a helységet. A zölddel az örök tavasz, a megújulás, és életöröm költözik az otthonunkba.


Válaszd bármelyik organza függönyt
a szonyegjoaron.hu webáruházból, és a lakásod felfrissül, életörömmel telik meg. Szívesen tekintesz majd ablakodra.