Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Válasszunk meleg, puha plédet otthonunkba!

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:37
Válasszunk meleg, puha plédet otthonunkba!

Milyen plédet válasszunk?
A meleg pléd varázsa csodálatos :)

A plédnek, mint lakástextíliának több funkciója lehet egy otthonban, de ahogy jön a hűvös idő, egyre nagyobb igényünk van rá. A pléd egy nagyon sokoldalúan használható ágyneműtípus. Ha takaróként szeretnénk használatba venni, akkor az a legfontosabb, hogy testünket megfelelően hőszigetelje alvás vagy pihenés közben.


Egy jó pléd akkor is remekül funkcionál, amikor hirtelen hűl a levegő egy meleg évszakban. Esetleg átmeneti fűtés szezon hiányában is jól át tud melegíteni, a takarónkra terítve, egy kellemesen puha pléd. Érdemes a család minden tagjának beszerezni egy gyönyörű plédet.

Szonyegjoaron.hu webáruházunkban biztosan megtalálod azt, ami beilleszthető egy nappali, egy hálószoba, vagy akár egy gyerekszoba arculatába. Hiszen használhatjuk a plédet lakás dekorációként, vagyis ágyak, heverők, kanapék, fotelek letakarására is. Ennél a funkciójánál is fontos, hogy meleg, puha, és kényelmes legyen a használatba vételnél.

Gyermekplédjeink nagyon szerethetőek. Méretét tekintve 100x140 cm. Öröm lehet bármelyik kisgyermeknek a színes minta. A szánkózó, vagy a lovacskázó maci, hamar belopja magát gyermekeink szívébe. 


Puhasága pedig igazán elbűvöli majd. Amikor felidézzük gyermekkorunkat, biztosan eszünkbe jut az a pléd, amihez annyira kötődtünk és annyira kedves volt számunkra.


Nagyobb méreteket nézve a 150x200 cm, illetve a 200x240 cm nagyságú is találhatóak a webáruházban.  Széles szín és minta választékunkban biztos találsz neked tetszőt és a környezetedbe illőt.


Kisfiúk, kislányok szobájába remekül mutat egy kék delfines, egy cicás, vagy akár egy leopárd, illetve tigris mintás pléd is. Az állatbarát gyermekek garantáltan hálás és örömmel teli tekintettel mosolyognak majd ránk. Tapintása is igazán szerethető, meleg puha pléd. Ajándékötletnek is tökéletes.


De szerezhetünk örömöt ezekkel a plédekkel felnőtteknek is. Választhatod a gyönyörű barna árnyalatokat, mindig melegséget és természetességet kölcsönöz az adott térben. Esetleg a mindig vidámságra, jókedvre ösztönző narancs mintázatot.


Egy kék, egy zöld árnyalat is nyugalommal tölt el, jólesően kucorodunk bele. Egy klasszikus stílusú lakás is könnyen feldobható egy bézs-barna tengeri herkentyűs pléddel.

Mindegy melyiket választod, szeretni fogod! Nézd meg most a gyönyörű pléd kínálatunkat a szonyegjoaron.hu webáruházunkban!