Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Milyen szőnyeget válasszunk?

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:20
Milyen szőnyeget válasszunk?

Milyen szőnyeget válasszunk otthonunkba?

Tegyük környezetünket még szebbé egy jól kiválasztott trendi vagy klasszikus szőnyeggel.

Mert egy szép szőnyeg, melegséggel tölt el, amikor ránézünk, de akkor is amikor használatba vesszük és rálépünk.  

Amikor szőnyeget választunk otthonunkba, üzletünkbe, mindig figyelembe kell venni, hogy azt milyen használtságnak, terhelésnek fogjuk kitenni. A szonyegjoaron.hu webáruházunk kínálatában a nyírt és shaggy, illetve futószőnyegek széles választékában fogod látni, hogy szőnyegeink kiváló minőségűek.


Jól alkalmazkodik a rendszeres igénybevételhez, a futószőnyegek és padlószőnyegek méretre szabhatóak, így még könnyebb kiválasztani a számunkra megfelelőt egy közlekedő burkolatára, vagy folyosóra.

Nappalidba, irodádba bátran válaszd az élénk színeket, mintás szőnyegeket, remekül feldobja a teret. Egy narancsszín virág mintákkal, tágasabbá teszi a lakást, vagy egy lila szín inda mintákkal figyelemfelkeltő hatással van.

Egy színes kockás, majd feltűnően teszi különlegessé a belső teret, de bármelyik hangulatos lehet, amelyik a falak színével, bútorral, szövetekkel is harmonizál.

Ha hálószobába keresünk megfelelő szőnyeget, egy kellemes krém, beige, pasztellszínű shaggy simogatóan hat, hiszen szálhosszúságának köszönhetően cirógatja talpunkat, nyugalommal tölt el, amikor már tényleg a pihenésé a főszerep.

A gyerek szobákat is különlegessé tehetjük a színes padlószövetekkel. Amikor még kisebbek a gyerekek gyakran az aktuális mese hősök teszik örömtelibbé az apróságok napjait. Ha meg még ott is vannak a szoba középpontjában egy gyönyörű  gyerekszőnyegen, na az aztán az igazi öröm.

A kislányoknak valamelyik varázslatosan elbűvölő Disney hercegnő, vagy a bájos Minni egér lány, a kedves Hello Kitty, esetleg a Micimackó és barátai mintás szőnyegünk biztos, hogy nagyon fog tetszeni.

Kisfiúknak pedig a hős Pókember, a Verdákból a nyerő Mc Queen szintén boldogsággal tölti majd el az ifjú rajongókat. Örömmel kucorodnak majd rá a játékaikkal, mert nagyon kellemes tapintású, melegséget áraszt.

Autópályás, focipályás szőnyegeinket is ajánljuk a szonyegjoaron.hu webáruházunk kínálatából, mert ezek is nagyon népszerűek az óvodás gyerekek köreiben. Hipoallergén szőnyegeink pedig pamut hozzáadásával készültek, hogy gyermekeink egészségére még inkább figyeljünk, komfortérzetüket növeljük.

Nézd meg most aktuális szőnyegkínálatunkat!