Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Mindenki álma, a klasszikus szőnyeg!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:31
Mindenki álma, a klasszikus szőnyeg!

Mindenki álma, a klasszikus szőnyeg!

 

Szeretnéd igazán magas színvonalra emelni lakásod hangulatát? Itt egy tökéletes választás, ha gyorsan és egyszerűen szeretnéd berendezni szobádat, hiszen ez a klasszikus szőnyeg, minden helységből, fényűző lakosztályt varázsol! Ebből a cikkünkből kiderül, miért is olyan jó választás ez a klasszikus szőnyeg akár minden háztartásba.

Egy klasszikus szőnyeg mindig jó választás, ha szolid eleganciát szeretnénk teremteni lakásunkban, hiszen a szőnyeg mintája adott ahhoz, hogy egy szép és esztétikus környezet jöjjön létre. Ehhez sok minden hozzájárul, de legfőképpen az, hogy ez a szőnyeg, minden szempontból jó választás, és széleskörű igényeket is képes kiszolgálni. Egy ilyen klasszikus szőnyeg, egyszerre lehet klasszikus és trendi is. Azon dől el a dolog, hogy milyen környezetben alkalmazzuk, hiszen a mintája és formái, lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk.Beszéljünk tehát a mintáról! Akár mozaik szőnyegnek is számíthatnánk, mivel kis négyszögekből tevődik össze egy nagy minta, melynek nem feltétlen vannak közei egymáshoz. Ez azért nagyon jó, mivel sok szín szerepel a szőnyegen, így nem kell azon gondolkodni, osztani - szorozni, hogy mégis hogy fog passzolni a szobához, hiszen egy ha már csak egy árnyalat stimmel, akkor nem kell aggódnod. A barokk és rokokó stílus keveredik ezen a klasszikus szőnyegen, mely pontosan olyan atmoszférát teremt, mint az 1600-as években, amikor a fényűzés, a pompa, és a túldíszítettség volt a jellemző. Ez a szőnyeg azért ettől kicsit visszafogottabb, de kiválóan tükrözi az életérzést.

Egy másik nagyon fontos szempont amikor szőnyeget vásárolunk, a szőnyeg anyaga. Nagyon sok múlik ezen a ponton, hiszen a szőnyeg élettartama, tapintása, tisztítása a tét. Ezért kifejezetten ajánlott alaposan tájékozódni a szőnyeg anyagáról mielőtt megvásároljuk! Ennek a szőnyegnek az anyagösszetétele igen egyszerű és érthető, 80% viszkóz és 20% zsenília. Ezek azok anyagok, amit minden jó minőségű szőnyeg gyártásához használnak, mivel egy nagyon megbízható, kiváló anyag. Nem csak nagyon kényelmes, lágy tapintású lesz tőlük a szőnyeg, de nagyon strapabíró és hosszú életű is! Két hihetetlen erős anyagról beszélünk, melyek kezeskednek afelől, hogy a szőnyeg amit megvásárolunk, hosszú élettartamú lesz.

Azonban amennyire erős és strapabíró éppen annyira gyengéd, és kényelmes. Mindenki nagy kedvencévé válik majd ez a szőnyeg már akkor amikor meglátja, de amikor megtapintja.. Ez lesz az igazi szerelem!