Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A modern kockás szőnyeg-vásárlás előtt olvasd el ezt a cikket!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:11
A modern kockás szőnyeg-vásárlás előtt olvasd el ezt a cikket!
A modern kockás szőnyeg
Ha nálunk vásárolsz igazán trendi, mai és különleges otthont tudsz teremteni.
Minden, ami a neked megfelelő otthon megteremtéshez alkalmas áruházunkban megtalálod.Egy kockás szőnyeg kiváló választás, ha igazán újszerű 21. századnak megfelelő korstílusú lakást szeretnél berendezni.
 
 
A 2000-es évek elejétől egy teljesen új lakberendezési irányzat tört utat magának, mely az élet más területein is teret hódított magának.
Manapság a legrendibb formák már nem a túldíszített, sűrű alakzatok sokasága, hanem a letisztult egyszerű mindenkinek érthet, a tisztaság és a visszafogottság szellemében kialakult hétköznapi geometriai formák. 

Nagyon sok területen mely a szépséggel, divattal, és a lakberendezéssel foglalkozik, nagyon népszerű a kockás mintázat. Elképesztően egybevágó és egyensúlyban lévő tereket lehet létrehozni a kockákkal.
 
Nem véletlen tehát hogy a kockás szőnyegeket egyre többen keresik, ha a lakások berendezéséről van szó, hiszen a legelterjedtebb bútor és szobaformák a négyszögletű, kocka vagy téglalap alakok. Életünket végig kísérik az alapvető geometriai formák, például a kocka a háromszög vagy a kör. Az emberhez nagyon közelálló formák ezek, melyeket már az ókori görögök is szívesen használtak.

Nagyon fontos egy kockás szőnyeg elhelyezésénél, hogy olyan környezetben használjuk, melyben már előfordulnak a négyszögletű formák, minták, hiszen így tudunk igazán tökéletes egyensúlyt és összhangot teremteni otthonunkban. 
Lényeges szempont, ha lakásodat újítod, vagy most tervezed, hogy a színek a minták és az anyagok passzoljanak egymáshoz úgy, hogy minden érzékedet kényeztesse. Ha színeken és az anyagon túl vagyunk, gondoljunk csak egy nagyon nem elhanyagolható szempontra, ha otthonunkról van szó, a kényelem.
 
Egy jó minőségű kényelmes, puha kockás szőnyeg kiváló választás, hiszen nagyon magas fokú komfort érzetet biztosít használójának, a fent említett érzékelési okok miatt, amivel az emberiség rendelkezik. Soha nem késő változtatni, sőt valamikor később érdemes, de ha kockás szőnyegről van szó és trendi, kényelmes otthont szeretnél, akkor hidd, el érdemes!