Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Műfű medence mellé és alá. Dizájnos, modern és funkcionális.

Szőnyegjóáron
2021.06.08 11:07

Örökzöld, vagy örök kék műfű medence mellé, vagy medence alá. A medence típusától függ, hogy milyen műfű a legjobb választás hozzá.

Ha nyár, akkor medence, pancsolás, napozás, önfeledt szórakozás a barátokkal és a családdal. A medence egyre több udvaron megtalálható az egyre forróbb nyaraknak köszönhetően. Most kezdjük felfedezni a különböző praktikákat, amelyeket a déli kultúra már nagyon régóta ismer a medence kialakítása és kényelmi funkcióját illetően.

Például arra a kérdésre, hogy egy felfújható medence alá mit tegyünk, hogy ne sérüljön a medence és a talaj, a fű se menjen tönkre az alatt a néhány hónap alatt, amíg a medence az udvaron van, már tudjuk a választ. A megoldást a műfű szolgáltatja a felfújható medence legkényelmesebb használatához. A felfújható medence alá és mellé javasolt műfű típus a padlószőnyeghez hasonlítható műfű szőnyeg. Ez a zöld műfű olyan, mint egy szőnyeg, csak attól sokkal-sokkal erősebb, strapabíróbb. Az erős napsugárzás sem fakítja ki színét, a medencén pedig nem tud kárt tenni, mert nem szálas műfűről van szó.
A medence alá válassz a 4 méter széles műfű tekercs közül, hogy minél nagyobb felületen legyen ez a szép, örökzöld műfű a talpaid alatt.

Az épített medencék körül beton található a leggyakrabban. Itt már jobbnak bizonyul az élethű, hosszú szálú műfű. Például az 5 cm hosszú szálmagassággal rendelkező műfű már tökéletesen élethű, zöld szálai mellett sárga fűszálak is felfedezhetőek benne, épp úgy, mint a valódi fűnél. Ez a típus szintén UV álló, vízálló, hamar szárad és nagyon ellenálló.
A medence mellett és mind a 4 oldalán fantasztikus látványú a műfű.

Műfűvel a medence körül nincs piszok, ami a vízbe kerül. Nincs sár, nincs kitépett fűszál sem. A gyermekek és a kisállatok is élvezhetik puhaságát. Nem forrósodik fel az erős napsugárzástól sem. Tisztítása a legegyszerűbben slaggal, vízsugárral oldható meg. A műfű jó vízelvezető képességű, ha a medencéből kilocsolgatjuk a vizet, a műfüvön nem fog megállni és nem alakul ki rajta tócsa.

A Szőnyegjóáron.hu webáruházban többféle műfű választható a medencézéshez. Olcsó műfű és prémium minőségű műfű is rendelhető, akciós műfű egész évben.
Igény esetén vállaljuk a műfű olcsó kivitelezését és lerakását, telepítését medencék köré is. Sőt, ingyenes műfű minta is kérhető e-mailben, vagy telefonon.

Műfűvel a medence mellett vagy alatt, csúszásmentes, biztonságos és tiszta lesz a fürdőzés. Praktikus döntést hozunk, ha műfüvet választunk a medence mellé. Dizájnos, modern és funkcionális.