Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Praktikus megoldás teraszra a műfű? Miért előnyös?

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:02
Praktikus megoldás teraszra a műfű? Miért előnyös?

Manapság az emberek már nem csak a lakáson belül gondolkodnak szőnyegszerű anyagok lerakásában.

Nem csak a focipályákat burkolják műfűvel, hanem az erkélyt, teraszt, zárt elő teraszt illetve van, aki a nappalit is. Miért lett ennyire divatos manapság a műfű szőnyeg? Mert szeretjük a természetet és minden olyat, ami egy kicsit is természetes hatást tükröz. Sokkal jobban tudunk lelkileg ellazulni egy természetes hatású környezetben és erre nagyon megfelel a műfű szőnyeg. Különböző vastagságú és hosszúságú műfüveket különböztetünk meg, amely nagyban befolyásolják a minőséget és árat.  Az, hogy mennyire hasonlít egy műfű az eredeti fűhöz, mennyire természetes a hatása és sűrűsége a minőséget tükrözi.Tehát nagyon sok szempontot kell megnézni, amikor műfű szőnyeget szeretnénk vásárolni. Tehát nem mindegy hova szeretnénk venni a műfüvet zárt helyre vagy kinti szabad helyre. Meg kell azt is nézni, hogy mire fogjuk használni, a műfű szőnyeget. Akkor vagyunk, nagyon előrelátok, ha minden szempontot alaposan meggondolva vásárolunk műfüvet. A műfű szőnyegek nagyon sok örömöt tudnak nekünk és családunknak is okozni. Mindenfajta összejövetelek, piknikek baráti délutánok ideális helye lehet. Ki ne szeretne zöld füvön lépkedni, szabadidős programokat csinálni ezért egyre több háztartásban van műfű szőnyeg.

Boldogságot tudunk adni gyermekeinknek, unokáinknak pl.: egy foci vagy bármilyen labdajátékkeretében. De a filces műfű változatót is gyakran alkalmazzák: klubokban, edzőtermekbe, biliárdtermekben. A műfű a kinti használata során ki van téve az időjárás viszontagságainak: süti a nap, áztatja az eső ezért anyaga masszív polipropilén –poliészter. Minél dekoratív természetesebb a hatása, nagyobb energiával zajlanak a rajta tartó események. A műfű szőnyeget általában nagy tekercsekben árulják: 2 méteres vagy 4 méteres szélesek a tekercsek. De természetesen méretre szabva küldik ki a rendelést. Az anyagok nagyon eltérhetnek, filc, szálas polipropilén. A műfű abban is eltér, hogy különbözik az UV szűrése és vízelvezető képessége.  Ez a nagy zöld műfű szőnyeg minden embernek beindítja a természet utáni ösztönös vágyakozását.  

Praktikus megoldás a vendéglátó egységek: kávézók, vendéglők kiülős teraszaként.  A vendégeknek jó érzést ad a lábuk alatt a természetet idéző műfű szőnyeg. A zöld szín életet sugároz a megújulás és a tavasz színe, kirobbanóan megeleveníti a környezetét. Boldog és reményteli gondolatokra és érzésekre inspirálja a rajta lépkedőt ez a műfű szőnyeg. A szomszédunk lehet, hogy joggal lesz irigy és mondhatja, hogy a szomszéd fűje zöldebb.  Belegondoltunk már abba milyen sok munkával jár egy igazi gyepfű gondozása karbantartása? A műfű teljesen igénytelen, mert semmilyen gondozást és ápolást nem igényel, csak egy kis porszívózást. Azt a mondást is elmondhatjuk kiállva a teraszra, elégedetten, hogy a fű se nő hiába esik az eső.

Legyűnk merészek és valósítsuk meg a saját és családunk természetét a teraszon ezzel a kültéri műfű szőnyeggel. Hozzuk otthonunkba a füves legelők jó ízét szívderítő harmóniáját. Legyünk egy csodálatos zöld pázsit, elmélkedő, kávét kanalazgató vidám vendégei, és vegyük birtokba a műfű szőnyeget.