Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Nagyméretű shaggy szőnyeg a nappalidban-Lakberendezés

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:02
Nagyméretű shaggy szőnyeg a nappalidban-Lakberendezés

Mi az a shaggy szőnyeg, tehetik fel egyes emberek ezt a kérdést.

A shaggy szőnyegnek nevezünk minden olyan szőnyeget: aminek a szállószúsága meghaladja a 30 mm-t.

Hova ajánlatos shagy szőnyeget venni? Minden olyan helységbe való a shaggy szőnyeg ahol van tér, és összejön a család apraja nagyja. De a meghitt hálószóba is nagyon ideális egy jó süppedős puha shaggy szőnyeg befogadására. Hova ne vegyünk shaggy szőnyeget? Főleg gyerekszobába vagy olyan családba ahol asztmatikus beteg van.  Milyen shaggy szőnyegek vannak, és miben különböznek?Nagyon sok fajta shaggy szőnyeg van, aminek a szálsürűsége, hossza, szövés-technikájában különbözik. Leginkább az a megfigyelhető, hogy inkább a nagyméretű shaggy szőnyeget a napaliba szeretik az emberek. Leginkább, azért mert melegséget sugároz, ami a család összetartásához elengedhetetlen. Mert egy központi nappali helységben nagyon jól mutat a nagyméretű shaggy szőnyeg. A nagyméretű shaggy szőnyeg: jelentős dominanciát képvisel a nappaliban. A shaggy szőnyeg anyaga polipropilén, a szálak kellemesen puhák és szuper komfortot biztosítanak lábunknak. Szőnyeg vásárlása nem kicsi dolog ezért fontos, hogy nagyon körültekintően járjunk el. Mérjük le a nappalit mielőtt shaggy szőnyeg vadászatra megyünk. A szőnyeg akkor kelti a legideálisabb látványt, ha összefogja, és egyben tartja optimálisan a bútorokat. A shaggy szőnyeg kiválasztásnál azt is mérlegeljük nekünk melyik forma, szín stílus az, ami passzol a bútorainkhoz. Mert formában és mintázatban is sokfajta típusú shaggy szőnyeg van. A szín kiválasztásnál a shaggy szőnyegnek harmonikusan kell illenie a bútorok, függöny és a többi szobai textil világába.

Természetesen a szín törvényeit ebben az esetben is komolyan kell venni. Vagyis a világos szőnyeg színek tágítják a teret. A sötét szőnyeg színek pedig összenyomják a szobát. A szőnyegek vásárlása és elhelyezésének tekintetében, ha betartjuk a pár felsorolt szempontot, akkor nem fogunk csalódni. Minden más szempont bármilyen szőnyeg vásárlása során a saját fantáziánkra, és ízlésvilágunkra van bízva. De ne felejtsük el a jól kiválasztott shaggy szőnyeg hosszútávon nagyon megtérül. Mert az a szőnyeg, ami harmonikus a térrel és passzol a stílusunkhoz hosszú távon boldogságot és megelégedést okoz. Hogyan lehet a shaggy szőnyeg „frizuráját” megigazítani? A shaggy szőnyeggel is előfordul, hogy összekócolódik, vagy lelapul: mint a hajunk. A legjobb módja a fodrászatnak egy alapos pórszívózás, amitől a shaggy szőnyeg szállak feltöltődnek, kiegyenesednek és megtisztulnak.

Hátra van még az a dilemma, hogy hogyan lehet egy ilyen borzos shaggy szőnyeget tisztítani. Egyszerű: ha kiömlik, kifolyik, lecsöppen, melegében langyos enyhén mosószeres vizes ronggyal áthúzogatjuk a szállakat. Egy világos alapon arany és barna csíkos nagy shaggy szőnyeg tökéletes választás egy igényes nagy nappali szobába. A pasztellszínek minimális sötét mintákkal a legtöbb igényes nappali hosszú távú talpalávalója lehet.