Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Narancs - Terra padlószőnyeg, az I. osztályú szobáért!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:30
Narancs - Terra padlószőnyeg, az I. osztályú szobáért!

Narancs - Terra padlószőnyeg, az I. osztályú szobáért!

 

Minden szép, és kényelmes szoba alapját, egy jó minőségű, esztétikus és jó hangulatot árasztó padlószőnyeg kell, hogy képezze! Ennek nem más az oka, mint az, hogy a legnagyobb felületet beborító textilanyag kapja a legnagyobb hangsúlyt egy szobában, hiszen leginkább a padlószőnyeg határozza meg egy szoba hangulatát.

Ez a narancs – terra padlószőnyeg megfelelő választás, ha egy élettel teli, pezsdítő szobát szeretnél kialakítani otthonodban, irodádban, vagy vendéglátóegységedben.

 

Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik ez a narancs – terra padlószőnyeg, melytől a szoba megtelik élettel, kényelmessé válik, és nem utolsó sorban, nagyon szép és esztétikus látványt nyújt. Kezdjük a legszembetűnőbb tulajdonsággal, a padlószőnyeg színével! A narancs egy igazán ösztönző szín. A vörös mellett helyezkedik el a színskálán, azonban több különbség van köztük, mint hasonlóság.

A narancssárga felpezsdíti érzékeinket, mozgásra és cselekvésre ösztönzi az emberi szervezetet a szemünkön keresztül. Aki szereti a narancssárga színt az egy vidám, jó kedélyű ember, aki képes másokat ösztönözni. Emiatt kiváló választás szinte minden célra, akár edzőterembe, irodába, üzlethelységbe, vagy akár az otthonod bármely szobájába, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis ösztönzésre, akár a munkahelyén akár az otthonában.

Ha magadra ismertél, akkor a legjobb választás számodra ez a padlószőnyeg. A terra színeknek számtalan fajtája létezik a színskálán, de a legközelebb a narancsos árnyalatokhoz áll, így nem véletlen, hogy ezen a padlószőnyegen is együtt találhatóak meg. A kettő árnyalat ötvözete, egy vidám, szép és kellemes összhangot teremt. Nagyon természetes érzést kelt ez a szőnyeg, mely a színek kombinációjának köszönhető, mivel olyan mintha kis méhecskék pihennének a szőnyeg szálai között.

Egy másik nagyon fontos szempont a padlószőnyeg kiválasztásának folyamatában, a szőnyeg anyaga. Ezen szinte annyi múlik, mint a színösszeállításon, mivel anyag befolyásolja a padlószőnyeg komfortszintjét, és a padlószőnyeg élettartamát. Ez a nem mindennapi padlószőnyeg elhozza neked az I. osztályú kényelem érzését, és garantált a hosszú élettartam, aminek az oka nem más, mint az, hogy 100%-ig polipropilén anyagból készült. A polipropilén egy nagyon erős strapabíró anyag, azonban éppen annyira érzéki és lágy, mint amennyire erős. Hihetetlenül kényelmes, puha, könnyen tisztítható és lágy anyag ez. Minden jó padlószőnyegnek ebből kellene készülnie, de ez különbözteti meg az I. osztályú minőséget az alsóbb fokozatoktól.