Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Milyen ma egy modern nappali szőnyeg?

Szőnyegjóáron
2021.04.27 09:35

Modern, nappaliba helyezhető és illő szőnyeg? A lehetőségek tárháza ezen a síkon végtelen.

A nappali egy olyan helyiség, egy olyan tér, ahol egészen sokat tartózkodunk otthonlétünk során. Itt csődül össze a család apraja-nagyja és a vendégeket is ide ültetjük le először, amikor hozzánk érkeznek. Fontos, hogy mindenki jól érezze itt magát. A tökéletes komfortérzet sok mindennel növelhető. Például egy szép, modern nappali szőnyeg is segítségünkre lehet.

Mitől modern ma egy szőnyeg?

  • Az éppen trendi színe miatt
  • Az éppen trendi minta miatt
  • Az anyaga miatt
  • Az esetleges nem megszokott, modern formája miatt
  • Szövési stílusa miatt

Vajon igaz az állítás, hogy modern lakásba csak modern szőnyeg illik? És az, hogy egy klasszikus stílusú otthonba csak klasszikus szőnyeg illik? Szerencsére a mai modern világunkban azt kell, hogy mondjam, talán nem csupán ilyen sarkos és szigorú keretek közé szorítható a lakberendezés világa. Az viszont biztos, hogy egy nagyméretű modern szőnyeg minden nappalit otthonossá tesz.

Milyen ma egy modern szőnyeg? A szürke 2021-ben nagyon vonzó azok számára, akik felújítanak, vagy az alapoktól építenek fel egy házat és rendezik azt be. A szürke mellett a sárga is egy modern, divatos szín a belsőépítészetben. Rengeteg szürke modern nappali szőnyeg áll rendelkezésre azoknak, akik modernizálni szeretnék a nappalit. S ez a szín egy olyan szín, ami szinte minden más színnel jól harmonizál. Az élénk színeket kiemeli, a visszafogottabbakat pedig elegánssá teszi. A szürke a sárgával, a kékkel, a zölddel, a pirossal párosítva élénkítő hatású, a feketével, barnával, fehérrel pedig kifejezetten elegáns eredmény érhető el.

A legtöbb modern nappali szőnyeg polipropilén anyagú. Ez az anyag a felgyorsult életvitelhez tökéletes. Könnyen tisztítható, nem kényes, tartós és puha is. Modern szőnyegnek mondjuk ma a shaggy szőnyeget. A shaggy nappali szőnyeg egy olyan típusa a szőnyegeknek, amely minden szívet ellágyít. Fenséges és Pazar érzés rálépni, lefeküdni rá pedig maga a csoda. Sok elegáns és vidám modern szín kapható belőle, webáruházunkban is.

Egy szép, nagyméretű modern nappali szőnyeg meghatározza az egész lakás arculatát. Képzeld csak el otthonod nélküle. Tudnál úgy élni? Őszintén. Ugye, mennyivel jobb érzés úgy közlekedni a lakásban, hogy szőnyeg van a talpaink alatt? Akkor ebben is egyetértünk! ::))

Ha tanácsra lenne szükséged a szőnyeg vásárlást illetően, keress minket nyugodtan a 06305092418-as telefonszámon.