Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Szuper modern szőnyegek hatalmas választékban!

Szőnyegjóáron
2020.09.03 17:15

Jöhet egy vadonatúj, modern szőnyeg?

Szőnyegvásárlás előtt mindenképp nézz szét webáruházunkban, hiszen rengeteg szebbnél-szebb modern szőnyeget kínálunk pénztárcabarát áron. 

A szőnyeg nagyon meghatározó otthonunk karakterének megalkotásában, ezért nem árt egy kis megfontolás, mielőtt beszerezzük legújabb szerzeményünket.

Számít a méret! Nem mindegy melyik helyiségbe mekkora szőnyeget választunk. Egy nagy, tágas nappaliba bátran tehetünk egy óriási, 300 x 400 cm-es impozáns, színes, tündöklő modern szőnyeget is. Viszont nagy térben egy kisméretű szőnyeg egyáltalán nem lesz szép látvány. A hálószoba is úgy jó, ha nagy területen van talpunk alatt szőnyeg.

Rendezd be lakásod ízlésesen, hogy garantáltan jól érezd magad otthon. Játssz a színekkel is bátran! Nem muszáj semleges színekhez fordulnod akkor sem, ha maga a bútorzat földszínű barna árnyalatú a falakkal és a padlóval együtt. Pont ilyenkor mutat jól itt egy szép színes, egyedi modern szőnyeg.

Légy merész és cseréld le régi szőnyeged egy vagány, modern szőnyegre! A hálószobát is fel lehet dobni egy mesébe illő, pompás lila szőnyeggel. Főleg, ha az ágynemű garnitúra is harmonizál vele, akkor örömmel hajtjuk álomra fejünket társaságukban.

80 x 150 cm-es modern szőnyegeink is roppant kedveltek. Ezt a méretű szőnyeget folyosókra, összekötő terekbe is alkalmazhatjuk. Sokkal jobb egy olyan folyosón végig sétálni otthon, ahol szőnyeg van. Sokkal komfortosabb és meghittebb a környezet, ahol öröm járja át minden nap a szíved. Mi imádjuk a modern szőnyegeket és legszívesebben minden négyzetcentimétert kihasználnánk vele, ha lehetne. Megannyi csodás szőnyeg van kínálatunkban, így bizony nehéz a választás.

Egy adott szőnyegből találsz különböző méretűeket is. Ha azonos színű és stílusú szőnyeggel burkolod padlód, az a lakásod összképén nagyot fog dobni.

„A stílus maga az ember.” Hangzott el Comte de Buffon szájából és mennyire igaza volt. Minden, amivel körbe vesszük magunkat, árulkodik rólunk. Igen, a szőnyegünk is. Jól gondold át tehát, hogy milyen modern szőnyeget vásárolsz otthonodba, mivel nem 1-2 évre tervezünk vele.