Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Nyírt szőnyegek jó áron, színes palettával!

Szőnyegjóáron
2020.08.07 10:21

Egy jól megválasztott, csodálatos nyírt szőnyeg a lakás ékessége lehet.

SzőnyegJóÁron webáruházunkban egy adott nyírt szőnyeget többféle méretben választhatsz ki, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A nyírt szőnyeg egy rövid szálú, de vastag, a buklétól puhább szőnyeg típus. Rengetegféle szín és minta közül válogathatunk, ha ilyen szőnyeget szeretnénk vásárolni. A nyírt szőnyeget takarítani roppant könnyű, játszva kiporszívózhatjuk őket.

Hadd kezdjem a kedvencemmel, a 200 x 300 cm-es nyírt szőnyegekkel, amelyeket legtöbbször nappaliba és hálószobába szeretünk használni. A nappali lakásunk azon része, ahol összegyűlik a család apraja-nagyja. Talán itt töltjük a legtöbb időt, így hát nagyon fontos, hogy kényelmesen, praktikusan, lakályosan rendezzük azt be. Vásároljunk olyan lakásfelszerelési kiegészítőket, amik a javunkat és legnagyobb kényelmünket szolgálja. Egy vastag nyírt szőnyeg a nappalink fénypontja lehet.

A nyírt szőnyegben az a legjobb, hogy hihetetlenül széles választékban bővelkedünk belőlük. Mint méretben, úgy színben és mintázatban is sokféle nyírt szőnyegünk van. Klasszikus, exkluzív és modern nyírt szőnyegek széles tárházából rendelheted meg tőlünk kedvenc, új gyönyörű szőnyeged.

Mindegy, hogy modern, vagy klasszikus stílussal van berendezve otthonunk, nyírt szőnyeget bárhová választhatunk. Vannak letisztult, elegáns, egyszerű nyírt szőnyegek, amelyek mindkét stílushoz csodálatosan beilleszkednek és vannak impozáns, fényűzően pompás nyírt szőnyegek is. Padlófűtés mellett is ajánljuk nyírt szőnyegeinket. Melegséget, otthonosságot érünk el egy igényes, szép szőnyeggel.

Nyírt szőnyeget nem csak a nappaliba választhatunk, hanem folyosóra, előszobába, hálószobába, vendégszobába, dolgozószobába is. Emeletek folyosóira mindenképpen javasolt szőnyeget elhelyezni, mert tompítja a zajt, így az alsó szinten lévők nyugalmát nem zavarjuk lépteinkkel. Kisgyermekes házaknál is ajánlott a nyírt szőnyeg, ők csúsznak, másznak, szeretnek a padlón játszani. Kényelmesebb és egészségesebb számukra is, ha szőnyegen lehetnek.

A nyírt szőnyeg egy nagyon hálás, hasznos és szerethető dolog, lakásunkban. Ahol szőnyeg van, az a helyiség nem rideg, nem hideg, hanem barátságos légkörű, hová jó betérni, hazaérni.

Ne sajnáljunk magunktól egy minőségi nyírt szőnyeget, hiszen hosszú éveken keresztül kényelmünkre lesz majd.