Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Hogyan válasszunk bézs barna irodai szőnyeget

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:47
Hogyan válasszunk bézs barna irodai szőnyeget

Nyugalmat árasztó bézs, barna irodai szőnyeg


Manapság mindenki arra törekszik, hogy az irodákban is otthonos, barátságos irodatereket teremtsenek.

Ezeket lakberendezési tárgyakkal, eszközökkel, kiegészítőkkel teszik lehetővé. A szőnyegek szintén ebbe a kategóriába tartoznak bele, egyre több igény van rájuk, így hát egyre több fajtával találkozhatunk. A szőnyeg növeli a komfort érzetet, megteremti a békés, melegséget adó hangulatot. De számtalan szerepet töltenek még be az irodai szőnyegek, lépés zaj csökkentőként, térelválasztóként is hasznosítják valamint design elemként és szennyfogóként is alkalmazzák.
Mint általában itt is figyelnünk kell, hogy a megfelelő színt, mintát, méretet és anyagot válasszuk ki, az iroda hangulatához mérten kell figyelembe vennünk ezeket a tényezőket. Továbbá azzal is számolnunk kell, hogy rendkívül strapabíró, könnyen tisztítható legyen és kényelmes legyen rajta a járás, ne akadályozzon.

Ez mind megtalálható ebben a bézs, barna irodai szőnyegben. Nem csak megnyerő tulajdonságai miatt kitűnő választás, de bézs, barna színe is rendkívüli hatást gyakorol.


A barna színe nyugalmat és biztonságot áraszt, ami egy irodai környezetbe kiválóan beleillik. Élénkítő hatással bír, de mégis nyugtató. A föld színe és a fák a természet nyugalmát sugározza és a szorgalom jelentése. Általa egyensúlyt teremthetünk a környezetünkben. Különböző színekkel könnyen kombinálható, ezért sokan szeretik a barna színt. Nagyon kellemes színvilág jellemzi.

Elegáns, jól tűri a mozgalmasságot, a mindennapos igénybevételt hisz rendkívül strapabíró, így egy forgalmas irodai környezetben is maximálisan megállja a helyét. Egyszerű a tisztán tartása, szizál jellegű szőnyeg, jól porszívózható nem gyűrődő. Világos színe tágítja a teret.


Bátran ajánlom, hisz egy nagyon erős irodai szőnyeg kiállja majd a megpróbáltatásokat.