Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Barna irodai padlószőnyeg, minőségi választás

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:51
Barna irodai padlószőnyeg, minőségi választás

Modern, elegáns külső a barna irodai padlószőnyeggel


Rendkívül fontossá vált, hogy az irodákban is maximális kényelem és kellemes légkör legyen megteremtve.

Ebben nagy segítségünkre szolgál, ha lakberendezési tárgyakkal és kiegészítőkkel vesszük körbe magunkat. Az irodai padlószőnyeg is épp egy ilyen lakberendezési eszköz. Általa egyfajta megnyugvást, otthonosságot, melegséget és békét érhetünk el. Növeli a komfortérzetünket, így a munkaidő sokkal kellemesebben telhet és koncentrációnkban is nagyban hozzá járul, hisz nem egy rideg környezetben kell dolgoznunk.


Valamint nemcsak ebben tökéletes választás egy irodai padlószőnyeg, de funkció és praktikusság szempontjából is számtalan lehetőség rejlik benne. Csökkenti a lépészajt, így ha egy térben többen dolgoznak, nem zavarunk senkit járásunkkal. Csúszásmentességet biztosít, továbbá jó szigetelő hatással rendelkezik.

Elvárásaink persze egy irodai padlószőnyegnél is vannak. Mindenképp strapabíró tulajdonsággal rendelkezzen, valamint Könnyen tisztítható és a járásunk is zavartalan legyen meg persze a gurulós székek is akadálymentesen gördíthetőek legyenek. Irodai szőnyegnél fontos szempont még, hogy tökéletesen illeszkedjen a környezethez.

Ezzel a barna irodai padlószőnyeggel nem lehet mellé fogni, színe miatt rengetegen alkalmazzák, hisz a barna mindennel tökéletesen párosítható. Színe nyugalmat, biztonságot áraszt, a természetet jelképezi, és annak nyugalmát sugározza.  Anyaga velúr mellyel biztosított a puha, kényelmes járás.Modern, elegáns, divatos kifinomult ez az barna irodai padlószőnyeg, tökéletesen megállja helyét egy forgalmas térben is. Könnyen tisztítható, erős épp ezért bátran merem ajánlani kitűnő tulajdonságai révén.