Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Padlószőnyeg őszre!

Szőnyegjóáron
2021.09.16 14:15

Évszakváltáskor szeretünk egy kicsit arra ráhangolódni és otthonunkat kissé felfrissíteni. Az ősz sokakat lelomboz, mert vége a jó meleg időszaknak és bizony a legfázósabbak már most a jövő nyarat várják. Ilyenkor, ami derűt csalhat arcukra, az egy jó vastag és meleg padlószőnyeg a lakásban.

A padlószőnyegnek leginkább ősszel örülünk. Te is a fázósak táborába tartozol? Már zoknit húzol otthon, ha 25 fok alá csökken a lakás hőmérséklete? A langyos zuhanyt felváltja a forró? A padlószőnyegre ősszel áhitattal gondolunk.

Még nincs késő a padlószőnyeg burkoláshoz. Most ráadásul vadonatúj modellek érkeztek webáruházunkba. Ha kiválasztod az otthonodba leginkább illőt, mi gyorsan le is szállítjuk Neked, ingyen. Gyorsan pakold ki a szobából a kanapét, az ágyat, a bútorokat és már terítheted is le a gyönyörű meleg padlószőnyeged.

A padlószőnyeg őszre tökéletes a hálószobába, a gyerekszobába, gardrób szobába, folyosóra, de a lépcsőre is és a dolgozószobában is kellemesebb általa a munka.

Miért ajánlom, hogy burkold le szobád padlószőnyeggel őszre?

Mert ez a szőnyegtípus a legmagasabb komfortfokozattal rendelkezik. Nincs tőle kényelmesebb, melegebb, szívmelengetőbb szőnyeg azoknak, akik egész ősszel és télen fáznak.
Abban a helyiségben, ahol padlószőnyeg van, más a hőérzetünk is. Kellemes, megnyugtató közérzetet biztosít, a puha felülete pedig egy pillanatra sem engedi, hogy talpaink hideg felülettel érintkezzenek.

A padlószőnyeget az egész család szereti, beleértve a négylábú kedvenceinket is. A gyerekek önfeledten játszhatnak rajta, biztonságosan. A háziállatok pedig biztosan nagyon jól neveltek, de ha mégis véletlenül baleset történne és rápiszkítanának, akkor pedig könnyen letakarítható.
A padlószőnyegek könnyen karbantarthatóak, még a shaggy padlószőnyeg is.
Porszívózd át őket egyszer egy héten és garantáltan hosszú élettartamúak lesznek, meghálálják a törődést és sokáig újszerűek maradnak.

 

Webáruházunkban rengeteg színű és típusú padlószőnyeg van, melyek között válogathatsz. A fuxiától a szürkéig, sőt a feketéig mindent megtalálsz. Bolyhos shaggy padlószőnyeg, rövid szálú ifjúsági padlószőnyeg, modern és klasszikus padlószőnyeg egyaránt rendelhető.

Ne habozz. Gondold át, mennyivel szebb lesz az ősz és a tél, ha padlószőnyeg burkolatot kapnak a helyiségek, ahol sokat tartózkodsz otthon.

Ébredj minden reggel úgy, hogy meleg, puha padlószőnyegre teszed le lábaid.

Keress minket bizalommal, rendelésed telefonon is leadhatod. Számunk: 06305092418.