Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Shaggy padlószőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.06.15 12:53

Imádjuk a shaggy szőnyegeket. Ha pedig shaggy padlószőnyegről van szó, még inkább!

Nincs is jobb érzés, mint amikor hazaérve levesszük cipőnket és ráléphetünk a pihe puha szőnyegre.

A shaggy szőnyeg tipikusan az a szőnyeg, amire jó leheveredni esténként. Én személy szerint sokkal többet ülök és fekszek otthon a nappaliban a shaggy szőnyegen, mint a kanapén. Annyira puha és kényelmes, hogy átvette a díványom szerepét. :)

A shaggy szó szerinti jelentése kócos, hosszú szőrű, bolyhos.  Ez pont ráillik a shaggy szőnyegre, amikért bolondulunk. A készen méretre szabott shaggy szőnyegek is telitalálatosak, ha lakberendezésről van szó. Ha pedig egy egész helyiséget shaggy-vel burkolunk, az az igazi kánaán. Mindegy, hogy hálószoba, vagy gardrób szoba, a kedvenc helyiségünk lesz. Színes, mintás, vagy egyszínű darabokat kedvelsz, a szonyegjoaron.hu weboldalon mindent megtalálsz. Shaggy padlószőnyeg rendelésnél kérd telefonos, vagy e-mailes segítségünket a szállítás módjáról és díjáról.

Kifejezetten elegáns ez az egyszínű, minőségi fehér shaggy padlószőnyeg, például a gardróbszobádba tökéletes lehet. A legnagyobb kényelmet adja Neked öltözés és vetkőzés során, amikor mezítláb vagy. Ha néha szereted arra használni gardróbszobád, hogy egy kicsit elvonulj a gyerekek, a család elől és kedvenc könyved társaságában lehess, imádni fogod a shaggy padlószőnyeget. Melegséget és otthonosságot ajándékoz hölgyeknek, uraknak és gyermekeknek egyaránt.

Nappaliba is előnyös, kandallós, padlófűtéses és radiátoros fűtések mellett is. Tisztítása nem igényel nagy szakértelmet, porszívóval tökéletesen tisztán tarthatjuk. Esetleg évente nyugodtan elvihetjük patyolatba, vagy otthoni vizes takarítógéppel is átfésülhetjük. Jelenleg shaggy padlószőnyegek közül egyszínű érhető el, de folyamatosan bővülő raktárkészletünket érdemes nyomon követni. 

Első osztályú shaggy padlószőnyegek zöld, lila, pink, hófehér, stb színekben. Minden stílushoz igazodóan kiválaszthatod a számodra legszebb és legpuhább shaggy padlószőnyeget.

Ha trendi és strapabíró padlószőnyeget szeretnél vásárolni, őszintén tudjuk ajánlani a shaggy padlószőnyegeket. Ráadásul online szőnyeg rendelésnél igazán kényelmes helyzetben vagy, mert még cipekedned sem kell.