Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Szerezz be Te is egy szuper, puha plédet, ágytakarót!

Szőnyegjóáron
2020.07.31 11:17

Webshopunk hatalmas pléd és ágytakaró kínálattal büszkélkedik! Válassz egyet közülük és add meg vele hálószobád, vagy nappalid hangulatát.

Rengeteg plédünk van: gyermekeknek, nőknek és férfiaknak is kedveskedünk ezekkel a pihe-puha és meleg ágytakarókkal, plédekkel.

Színes, mintás és egyszínű, a gyermekeknek pedig cuki mackós és mesefigurás kisméretű plédjeink vannak. A gyermekeknek még inkább fontos, hogy mindig legyen velük egy pléd, amely megnyugtatja és álomba ringatja őket. Ha még picike, babakocsis kisgyermekről van szó, akkor mindenképpen kell egy olyan takaró, amely elfér a babakocsiban és melegen tartja csöppségünket. Részükre ezeket a kisméretű, 100 x 140 cm-es plédeket kínáljuk.

A következő méretű plédjeink már a 150 x 200 cm-es plédek, ágytakarók. Ezek ideálisak egyszemélyes ágyak letakarására is. Ezek között vannak kimondottan női plédek, amelyek például virágmintásak, vagy kiscica mintásak. De vannak egyszínűek is, barna, krém, stb., amik jól mutatnak egy fiús szoba ágyán is. Plédet viszont nem csak az ágy letakarására használunk. Szeretünk vele betakarózni este egy filmnézés alkalmával, vagy a délutáni szunyókálások során. Plédet vihetünk kirándulásokra. Csak tegyük be az autóba, higgyük el, bármikor jól jöhet, főleg a téli hónapokban.

Egy új ágy vásárlása, együtt jár egy új ágytakaró vásárlásával is. Ilyenkor még óvjuk, féltjük minden porszemtől, egy szép ágytakaróval pedig ezt megtehetjük. Praktikusságuk mellett még ráadásul szépek, mutatósak is ezek az ágytakarók. Nagy franciaágyra, vagy kétszemélyes ágyakra a nagyméretű, 200 x 240 cm-es ágytakarókat ajánljuk. A hálószoba dísze az ágytakaró, ami kellemes és harmonikus színű, a hidegebb időszakban pedig melegen tartja imádott ágyunkat. Hálószobánk az a hely, ahol esténként kipihenhetjük egész napos fáradalmainkat. Teremtsünk ott meghitt és megnyugtató atmoszférát, hogy minőségi pihenésben lehessen részünk.

Az általunk kínált plédeket és ágytakarókat 40 fokon nyugodtan moshatjuk mosógépben. Minőségi, jó anyagú termékek, amik sokáig szolgálnak majd minket, ha az előírás szerint tisztítjuk.

Plédet és ágytakarót ajándékba is vásárolhatunk. Lepd meg vele egyik, fázós barátod. Tőlünk kényelmesen és biztonságosan rendelhetsz otthonról, felesleges sorban állás nélkül, így időt is megtakarítasz az online rendeléssel.