Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Pompás Shaggy szőnyeg az otthonába

Szőnyegjóáron
2020.04.15 11:25
Pompás Shaggy szőnyeg az otthonába

Íme egy első osztályú Shaggy szőnyeg

Ez a Tom fekete-fehér-szürke színvilággal rendelkező Shaggy szőnyeg nagyon ízlésesen tud mutatni a lakás bármely területén. Első ránézésre olyan mint egy habos sütemény kakaóval.

A megfelelő szőnyeg kiválasztásánál először is tudni kell, hogy hol lesz a helye. Hiszen szőnyeget hosszú távra vesz az ember és szeretné mindig a legmegfelelőbbet kiválasztani az adott helyiségbe.

Ez a nagyméretű fekete, fehér, szürke Shaggy szőnyeg ideális nappaliba és hálószobába. 200x300 cm-es mérete elég nagy ahhoz, hogy ideális lefedettséget biztosítson a helyiségben. A lakásunk leggyakrabban használt helyiségei közé tartozik a nappali, ahol egyáltalán nem mindegy milyen környezetet alakítunk ki magunk, illetve mások számára. Itt töltjük lakáson belül kikapcsolódásunk nagy részét. A tv-zés, közös beszélgetések, családi vagy baráti összejövetelek is nagyrészt itt történnek. A Shaggy szőnyeg kiválasztása gondos előkészületet, méretezést igényel. Mérjük le a nappalit, vagy az adott helyiséget ahová a szőnyeget tervezi és csak megfelelő előméretezés után válassza ki az önnek szimpatikus méretű, színű szőnyeget. Nagyon sok olyan Shaggy szőnyeg van, amelynek különböző a szálmagassága és szálsűrűsége. Ez a Shaggy szőnyeg fekete, fehér, szürke  színben a maga 40 mm-es szálmagasságával kimagaslóan kényelmes érzést kelt, mert simogató, bársonyos hatású. Az anyaga 100% polipropilén, ami a megfelelő minőséget és kényelmet garantálja önnek. A szőnyegek igénybevétele, és emiatt annak strapabíró képessége is fontos. Ezért is jelent sokat például egy nappaliban, hogy egy ilyen vastag, erős, és mégis kényelmes szőnyeget tudjon odahelyezni. Természetes fekete, fehér és szürke színe adja magát ahhoz, hogy minden bútor és falfestés mellett megállja a helyét.

A Shaggy szőnyegekre, így erre is jellemző, hogy magas szálmagasságú, nyírt hurkolással készült különleges szőnyeggel van dolgunk. A szálak magassága és terjedelmes szerkezete miatt kimagasló komfortérzetet biztosít. A legideálisabb a nappalin kívül még a hálószobába.

A fekete, fehér és szürke színeivel és különleges mintázatával elegáns és tiszta érzetet kelt. Ez a képeken is jól kivehető, de a valóságban még inkább visszaadja szépségét. Fekete és szürke színe könnyedén demonstrálja a mértékletességet, eleganciát, gazdagságot és luxust, mellyel ad magára és a környezetére. Fehér színe a tisztaságot és az egészséget sugallja, ezzel valóban ideális, barátságos környezetet teremtve az adott helyiségben.

A Shaggy szőnyeget nagyon egyszerűen lehet igazítani, ha valahol kicsit jobban lelapul, elhajlik. Egy alapos porszívózással megoldódik a probléma, mert a szőnyeg szálai feltöltődnek és kiegyenesednek.

Nem beszéltünk még az ilyen nagyméretű, borzas szőnyegek tisztításáról. Ha valami ráfolyik, akkor langyos, meleg vízzel a szálakat tisztítsuk meg egy enyhén mosószeres vizes ronggyal. Amennyiben szimpatikus ez a Shaggy szőnyeg önnek úgy most kedvező áron fog tudni hozzájutni. Amennyiben ezt választja, váljon nagy hasznára önnek is!