Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Puha zöld szőnyegre vágyik? Jó helyen jár

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:06
Puha zöld szőnyegre vágyik? Jó helyen jár

Puha szőnyegre vágyik? Jó helyen jár
Ha szőnyegből is szereti azt amelyik dizájnos és ízléses, akkor ajánlom figyelmébe ezt a vidám, rövid szálhosszúságú nyírt szőnyeget. Színkombinációjával tökéletes hatást érhetünk el lakásunk összhangjában.

Teljesen mindegy, hogy nappalinkat, hálószobánkat vagy éppen egy lányka szobáját szeretnénk ezzel a szőnyeggel feldobni, mindenhol megállja a helyét. Kellemes zöld színe megnyugtatja a rátévedő szemeket. Talpunknak simogató élményt nyújt ez a fajta kárpit amikor rálépünk, hiszen pihe-puha.


A hideg idő közeledtével gondoljunk bele,milyen jó egy szőnyeg a hálószobában.  Milyen jó lesz ha kibújtunk a meleg takaró alól , s nem a hideg padlóra tesszük először a lábunkat, hanem egy ilyen meleg zöld szőnyegre.A pasztell zöld és a fehér szín kombinációja kellemes összhangban van egymással. Ehhez párosul a szőnyegen látható virág mintázat, mely még jobban feldobja ezt amúgy sem unalmas összeállítást. Színei nem hivalkodóak, ezért sötét illetve világos színű bútorhoz is passzol, hiszen a fehér mindenhez megy. A zöldből is többféle árnyalatot találunk a szőnyegen.

Szerencsére a tisztán tartása sem okoz túl nagy fejtörést, hiszen nyírt szőnyeg lévén könnyű kezelni. Éppen ezért háziállatok mellett is ideális választás lehet. Kedvező áron kapunk egy jó minőségű nyírt szőnyeget, mely magas komfortérzetet biztosít számunkra. Használja bátran lakása egyik díszeként a szőnyeget, nem fogja megbánni!

S, tudja a mondás úgy tartja: „ Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”