Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Puhaság amit csak egy szőnyeg nyújthat

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:07
Puhaság amit csak egy szőnyeg nyújthat

Kedveli azt a fajta puhaságot amit csak egy szőnyeg nyújthat?
Ez az arany barna szőnyeg magával fogja ragadni. Hiszen nemcsak a színe és futó virágos mintázata egyedi, de talpat simogató puhasága is.

Szerintem Ön is szereti a dizájnos és ízléses szőnyeget. Ez az arany barna virágos szőnyeg nem okoz csalódást. Vidám, de ízléses, rövid szálhosszúságú, puha, nyírt szőnyeg.Színkombinációjával még jobban tökéletesítheti otthona összhangját.  Mindegy, hogy éppen a nappaliját szeretné barátságosabbá tenni a puha barna szőnyeggel, vagy a hálószobáját. Mindenhol megállja a helyét, és szépen fog mutatni a barna virágos szőnyeg. Persze az összkép függ a falszíntől, a függönytől és a bútorok stílusától és színétől is. A szőnyeg kellemes arany és barna színe megnyugtatja a szemet. Talpán keresztül is el fog kényeztetni a puhaságával. Ahogy közeledik a hideg idő, egyre jobban fog vágyni arra, hogy talpa alatt egy vastag, de puha szőnyeg legyen. A reggeli ébredés után is kellemes lesz először egy meleg, puha szőnyegre letenni a talpát.

Az arany és a barna szín kombinációja a vastag és puha szőnyegen kellemes összhangban van egymással. Az amúgy sem unalmas szőnyeget egy futó virág minta dobja fel. Sötét és világos színű bútorhoz is passzol a szőnyeg.

Tisztán tartása sem okoz túl nagy fejtörést, hiszen nyírt szőnyeg lévén könnyű kezelni. Éppen ezért kisgyerekek mellett is ideális választás lehet. Ha esetleg háziállata van, akkor a levedlett szőr sem jelent problémát, mert könnyű porszívózni. Kedvező áron kap egy jó minőségű nyírt szőnyeget, mely magas komfortérzetet biztosít.