Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Tüzes megjelenésű Shaggy padlószőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.04.20 10:35
Tüzes megjelenésű Shaggy padlószőnyeg

padló szőnyeg élénk lángvörös színnel

A korszerű, modern padlószőnyegek polipropilén anyagból készülnek, emiatt igazán strapabíró szőnyegről van szó. Ezért javasoljuk gyakorlatilag az otthon minden helyiségébe, nappaliba, szobákba, hálószobákba, folyosóra, gardróbokba.

Első ránézésre hollywood mellett eszünkbe juthat 1-2 vulkán, lávafolyam, és hasonló szörnyűségek, „szőnyegségek” helyett. De nem kell aggódni, mert ezt csak az élénk szín teszi, és ha egy ilyen padlószőnyeggel díszíti szobáját, az biztos nem lesz égő az ön számára. Sokkal inkább élénkítő.

 

Természetesen mindannyiunknak más az ízlésvilága és a színvilága is. Elsősorban mindenki a maga ízlése szerint választ, ám sokan a divatnak, szobahelyiségnek megfelelő szőnyeget, padlószőnyeget választanak. Az élénk, változatos színvilág kifejezi saját személyiségünk élettel teli oldalát. Ez a tűzpiros Shaggy padlószőnyeg oly sugárzó hatású, hogy nemcsak magának és családjának nyújt felüdülést a látványa, de a vendégeket is bátran fogadhatja ezzel a padlószőnyeggel és jó eséllyel nem marad pozitív megjegyzések nélkül sem. A szivárvány első színe a vörös, mely egy elegáns megjelenést is tükröz mind az ön, mind az otthona számára. A padlószőnyeg típusa (azaz, hogy hol szeretné elhelyezni), színe, formája után, a következő fontos szempont a padlószőnyeg mérete, a szoba méretei alapján. Inkább 2x mérjük le a biztonság kedvéért. Ha a méretek alapján épphogy csak elegendő a megrendelt szőnyeg m2-e, akkor érdemes inkább néhány centi ráhagyással rendelni a padlószőnyeget.

Vizsgáljuk meg a helyiségben levő falak, bútorok, tárgyak stílusát, elrendezését, színét és igazítsuk ezekhez a padlószőnyeget. Az ilyen világos és élénk színű shaggy padlószőnyeg nagyítja a teret és ezáltal szép látványt nyújt a szemnek. Tegyük változatosabbá és dobjuk fel a lakást, ha ön is szereti az élénkebb színekel, akkor ezzel a pompás Shaggy padlószőnyeggel. Tisztítását tekintve a Shaggy padlószőnyegek könnyen tisztíthatóak. Enyhén nedves szivaccsal, ronggyal könnyedén kijönnek a nem kívánt foltok, szennyeződések. Ám ha esetleg erre sor kerülne és az aznapi teendőkbe nem fér bele, akkor jó azt látni, hogy élénk vörös színe miatt gyakorlatilag alig észrevehetőek a sötétebb szennyeződések. Igen, egy jó szőnyegválasztásnál mindent, azaz mindent is figyelembe kell venni.

A padlószőnyegek kialakításuk szerint lehetnek hurkolt, normál, magas vagy Shaggy szőnyegek. Az itt levő különbségek anyaghasználatban és a szálmagasságban mutatkoznak meg elsősorban. A Shaggy szőnyeget első osztályú polipropilén anyagból készül és szálhosszúsága pontosan annyira ékeskedik a mennyezet irányába, hogy az a talpunk számára kényelmes, bársonyos érzést nyújt.

Ha önnek is elnyerte a tetszését, akkor nincs más hátra csak előre. Válassza ki az önnek megfelelő mennyiséget és tegye tüzesebbé az ön mindennapjait is. Ezt a Shaggy wörös padlószőnyeget most kiváló áron szerezheti be tőlünk. Ha esetleg más típust, más színt képzelne el, akkor nézzen szét széleskörű kínálatunkra.