Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Szeretnél egy elegáns tört fehér shaggy szőnyeget

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:48
Szeretnél egy elegáns tört fehér shaggy szőnyeget

A tökéletes elegancia képviselője, tört fehér shaggy szőnyeg


Minimál stílus kedvelőinek, íme, egy gyönyörű tört fehér shaggy szőnyeg.

A minimál stílus rendkívül elterjedté vált napjainkban, ami Olaszországból indult. Letisztult színeket és formákat követnek. A stílusirányzatra jellemző színek a fehér minden mennyiségben, de a fekete és a szürke valamint a halvány pasztell színek is jellemzőek rá. Kifejezetten karakteres stílus mely rendkívül letisztult, steril hatást kelt. Kevés bútort használnak, semmi giccs. Egyszerűen fogalmazva maga a megtestesült rendezettség, a tökéletes elegancia.


A stílus lényege még, a bútorok szellős elhelyezése is, mellyel tágas tereket kapunk.


Így hát, aki ennek a stílusnak a szerelmese annak nélkülözhetetlen, ez a gyönyörű tört fehér shaggy szőnyeg, persze ehhez a szőnyeghez nem kell, kifejezetten a minimál stílus, remekül megállja helyét bármely háztartásban, hisz színe mindennel összhangba hozható és lakásunk káprázatos éke lesz. Ez a szőnyeg az, akire mindenki felfigyel és uralni fogja lakásunkat. Csodálatosan tágítja a teret így kisebb lakásban is nagyszerű választás. 


Puhasága magával ragadó, mindenki kedvence lesz ez a shaggy szőnyeg. Kiváló minőségű, meleg suba hatású szőnyeg, elképesztően selymes, lágy tapintású, melyre öröm lesz rálépni. Vastag, finom puha melegséget áraszt, ez a szőnyeg megadja az otthon hangulatát. Magas komfortérzetben részesíti használóját. Megszépíti környezetedet mely pompásan fog mutatni bárhova is szánod.


Válaszd bátran ezt az esztétikus, dekoratív és rendkívül trendi shaggy szőnyeget, exkluzív kiegészítője lesz otthonodnak.