0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Bézs álom, a bozontos Shaggy szőnyeggel


Szőnyegre igenis szükség van a lakásban.

Meg is mondom miért, szőnyegekkel nincs olyan hogy, rideg, üres tér, a bútorok sem keltenek lebegő hatást és általuk a talpunk sem fázik. Valamint nagyon jó hang és hőszigetelő. Öltözteti otthonunkat, különleges, egyedi és harmonikus meleg otthont teremthetünk velük. A szőnyegekkel új színt, új hangulatot hozhatunk létre. Megszépíti és újjáéleszti a környezetünket.  Ugye, hogy jó a szőnyeg a háznál? Persze, ez nem is kérdés.Tehát nézzük is meg ezt a krémes bézs barna Shaggy szőnyeget. Modernitás, trendiség, letisztultság jellemzi. Nagyon közkedvelt színkombinációban pompázik. Sokak nagy kedvence ez a krémes barna szín, hisz nagyon finom, elegáns vonalat követ ez a krémes barna Shaggy szőnyeg. Stílusos, dekoratív, látványos rendkívül hangulatos környezetet varázsol maga köré. A természet színei határozzák meg, mely biztonságot, kényelmet és nyugalmat sugároz. A barna szín képes harmóniát teremteni a családban, az otthonban, a test szükségleteiben és az egészségi állapotban is. A természetességet szimbolizálja. Az otthon vágyát és a család vágyát jelzi, érzelmi biztonságot, testi kényelmet ad.Nem csak színei miatt kiváló választás ez a Shaggy szőnyeg, de vastag, puha anyaga, bozontos szálai a szívünket és talpunkat egyaránt megmelengeti. Rendkívül összhangban van ez a Shaggy szőnyeg anyagával és színével egyaránt. Pompás kiegészítője lesz otthonodnak, ha mellette döntesz. Férfias, nőies lakásban is egyaránt megállja a helyét. Minden stílusirányzathoz kiválóan illeszkedik, válaszd bátran ezt a krémes bézs Shaggy szőnyeget.

Szőnyegre igenis szükség van a lakásban.

Meg is mondom miért, szőnyegekkel nincs olyan hogy, rideg, üres tér, a bútorok sem keltenek lebegő hatást és általuk a talpunk sem fázik. Valamint nagyon jó hang és hőszigetelő. Öltözteti otthonunkat, különleges, egyedi és harmonikus meleg otthont teremthetünk velük. A szőnyegekkel új színt, új hangulatot hozhatunk létre. Megszépíti és újjáéleszti a környezetünket.  Ugye, hogy jó a szőnyeg a háznál? Persze, ez nem is kérdés. 


 

Címkék: bézs, bozontos, shaggy szőnyeg, szőnyeg

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése