Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Gigantikus barna Shaggy szőnyeg 300x400cm-hasznos cikk vásárlás előtt

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:36
Gigantikus barna Shaggy szőnyeg 300x400cm-hasznos cikk vásárlás előtt

Gigantikus barna shaggy szőnyeg

Hatalmas terekkel rendelkezik lakásában, melyeket lehetetlen összhangba hozni? Egy nappali, háló, télikert, iroda, üzlethelység? Ez a gigantikus méretű 300 cm x 400 cm - es szőnyeg képes egy színnel beborítani a padlót, és olyan magas fokú kényelmemmel felruházni, melyről eddig nem is tudtál, ha nem volt ekkora méretű shaggy szőnyeged.

Szokták mondani, hogy a méret a lényeg, hát ez itt sem bizonyul teljesen igaznak, mert ebből a shaggy szőnyegből egy kis darab is tökéletesen megad mindent amire a nagy képen, de a nagy méretű szőnyeg megadja azt amire a kisebbek nem képesek, összefogja a szoba árnyalatát és egy szilárd hangulatot ad neki, ráadásul bárhova lépsz, olyan mintha a felhőkön járnál. Ha érdekel, hogy mitől ilyen jó ez a hatalmas shaggy szőnyeg, olvasd el cikkünket, és válassz Te is a legfontosabb szempontok alapján szőnyeget lakásodba, vagy éppen ezt!

 Az első szembetűnő szempontot kell megvizsgálnunk, mely nem is lehetne más, mint a szőnyeg mintája és színe, vagy színei. Ennek a szőnyegnek az ereje nem a mintájában rejlik, mint például egy nagyon egyedi klasszikus szőnyegnek, hanem az egyszerűségében és letisztultságában. Itt nem a díszes minták kapnak hangsúlyt, hanem a barna szín hatalmas ereje amit a szőnyeg magában hordoz, és vele egy stílust, hangulatot és színvonalat! A barna a föld színe, ez a szín jelképezi a gondoskodást és a szorgalmat. Mi lehetne jobb választás? Ez az egyszínű barna szőnyeg megadja a szoba alapját, olyan magas színvonalú atmoszférát teremt, melyet csak Ő tud létrehozni. Igazán egyedi, és érthető lesz tőle a szoba, hiszen megnyugtatja az embert és segít felpörögni is, a szín terápia szerint. A kávé, a csoki, a kakaó színe, amit mindenki nagyon szeret. Többnyire. Ezek felpezsdítenek minket így ez a szőnyeg is segíthet a reggeli kelésben!

A másik nagyon fontos szempont a szőnyeg anyaga, melyben az ereje és a minősége rejlik. Ez a szőnyeg is, mint minden I. osztályú darab, polipropilénből készült. Ez az anyag teszi igazán kényelmessé és erőssé ezt a szőnyeget, melynek minden ereje ebben az anyagában rejlik. Ez az anyaga teszi igazán hosszú életűvé ezt a szőnyeget és egyben nagyon kényelmessé is. Éppen annyira erős, mint gyengéd. Még nagy igénybevétel esetén is nagyon szép, és kényelmes marad, és mindig könnyen tisztítható!