Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Mit tud a shaggy szőnyeg, hogy ilyen népszerű?

Szőnyegjóáron
2021.05.04 10:28

Nem titok, a shaggy szőnyeg az egyik legnépszerűbb, legkeresettebb szőnyeg webáruházunkban is.

Éppen ezért hatalmas árukészletünk van belőlük, hogy minden igényt kiszolgálhassunk. A shaggy szőnyeg rengeteg színben és méretben kapható. Korábban inkább a fiatalabb korosztály vásárolta, mára viszont nem csak ők tartoznak a vásárlói közönségünk köreibe. A shaggy szőnyeg hallatán nem kell az egekbe szökni az árakat illetően, ugyanis teljesen megfizethető áron juthatunk ma már hozzá. Régen gyapjúból készültek, ma pedig a legtöbb ilyen szőnyeg polipropilén anyagú.

Mitől szeretjük a shaggy szőnyegeket ennyire?

  • Gyönyörűen látványosak, mutatósak
  • Egy nagyméretű, vagy kisebb shaggy szőnyeg is szinte uralja a teret, ahol helyet kap.
  • Nagy színválaszték érhető el belőlük az áruházakban
  • Letisztult és extravagáns minták is készülnek belőlük
  • Bármilyen környezetben tökéletesen mutat
  • A bolyhos anyagának senki sem tud ellenállni
  • Süppedős, puha, vastag anyaga szinte könyörög, hogy heveredjünk le rá

A shaggy szőnyeg ma már szinte minden lakásban jelen van. Kis ágyelő shaggy szőnyeg és hatalmas, nagyméretű shaggy szőnyeg is beszerezhető a shaggy imádóknak. Talpainkat csiklandozza a hálószobában, ha az ágy elé helyezzük, a folyosón pedig, ha shaggy futószőnyeget használunk ebben a közlekedő térben. A shaggy szőnyeg már nem ritka az étkezőasztal alatt sem. Főleg a modern, amerikai konyhás elrendezésű lakásoknál látni gyakran, hogy ide is használják. Ebben az esetben arra oda kell figyelnünk, hogy ne legyen kicsi a mérete. Válasszunk akkora shaggy szőnyeget, hogy a székek kihúzva is rajta legyenek mind a négy lábaikkal. Így maximális kényelmet élvezhetünk az étkezések során is. Imádni fogod, ha ide választod.

A shaggy szőnyeg leggyakoribb helye a nappaliban van. Egy nagyméretű modern nappali shaggy szőnyeg a család minden tagjának megnyugvást és tökéletes kényelmet ad. Polipropilén anyaga nem kényes, könnyen porszívózható. Azért egy shaggy szőnyeget hetente legalább egyszer át kell porszívózni, így sokáig lesz szép, újszerű. Ne hagyjuk, hogy beleüljön a por, takarítsuk rendszeresen. Ha így teszünk, semmi gondunk nem lesz vele és meghálálja a törődést.

A shaggy szőnyeg, amely a stílus és kényelem tökéletes kombinációját testesíti meg, már a 80-as évek óta szolgál minket. A stílusos nappalik, házak alapdarabja. A gyermekek és felnőttek is imádják. Tapasztald meg Te is ezt a fajta gyönyört, amit egy bozontos, borzas, szép látványú shaggy szőnyeg látványa, érintése, bája nyújt nap, mint nap.