Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Shaggy szőnyeget mindenkinek!

Szőnyegjóáron
2021.02.05 13:40

Imádjuk a szőnyegeket! A shaggy szőnyegekért pedig egyenesen rajongunk!

A shaggy szőnyeget a kislányok, kisfiúk, gyermekek, nők, férfiak, felnőttek egyformán szeretik. Szépek, bolyhosak, aranyosak és bájosak. Mármint a shaggy-k! ☺

Manapság a szőnyegtípusok rengetegében nehéz eligazodni, de a shaggy szőnyegben nem csalódunk, az biztos. Azonban ne tegyük lépcsőre és olyan helyre, ahol cipővel közlekedünk. Mezítláb nagyon finom érzést ad.

Ha a shaggy szőnyeggel kacérkodunk, nem érdemes az olcsóbbik fajtát választani. Inkább fizessünk érte némi pluszt és minőségi darabbal térjünk haza. A shaggy szőnyegre jobban kell vigyázni, mint például egy rövidszálú klasszikus szőnyegre. Picit gyakrabban visszük majd tisztítóba, de összességében sokkal hálásabb darab, mint társai. Én a folyosón is nagyon szeretem a shaggy szőnyeget futószőnyeg formájában. Remekül összeköti a helyiségeket és hőszigetelő szerepét is tökéletesen betölti. Egy szép shaggy szőnyeg gyönyörűen dekorálja lakásunkat és kellemes barátságos, meleg érzést kölcsönöz. Jó érzés haza térni oda, ahol hívogató a légkör.

Hogyan tisztítsuk a shaggy szőnyeget? Általános tisztítása a szőnyegeknek porszívóval történik, ez igaz a shaggy-re is. Hogy szép bolyhos legyen, érdemes hetente legalább egyszer felfrissíteni a porszívóval. Alaposabb szőnyegtisztítást ritkán igényelnek, de ha véletlenül valamilyen folt kerülne rá, akkor száraz-nedves porszívóval szépen kitakaríthatjuk. Ilyen esetekre nagyon klassz szőnyegtisztító habok, samponok kaphatóak, amik segítségével a makacs szennyeződés is kijön még a shaggy szőnyegből is.

Shaggy szőnyegekből épp úgy, mint a többi szőnyegből, nagy méret- és színválaszték érhető el a boltokban. A szebbnél szebb, elragadóbbnál elragadóbb szőnyeg közül nagyon nehéz választani. Letisztult egyszínűek, kis bohókásak, visszafogott krém, vagy barna színűek és merész pink, fuxia, bordó, piros, stb. shaggy szőnyegeket is hazavihetünk.

A shaggy szőnyeg nagy népszerűségnek örvend, szinte minden háztartásban találkozunk vele kisebb vagy nagyobb formában. Egy egészen kicsi ágyelő shaggy, fürdőszobába is kapható hosszú szálú shaggy fürdőszoba szőnyeg. A leginkább pedig a nappaliban szeretjük használni.

A shaggy szőnyeg hű és tökéletes társunk lehet a mindennapokon. Padlófűtéssel fűtesz? Akkor egyenesen imádni fogod! Ha csak kacérkodsz a gondolattal, akkor szerezz be mihamarabb egyet, kár lenne egyetlen napot is kihagyni nélküle.