Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Szép, erős és kényelmes barna - bézs futószőnyeg - akció

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:26
Szép, erős és kényelmes barna - bézs futószőnyeg - akció

Szép, erős és kényelmes barna - bézs futószőnyeg

 Szeretnéd megtölteni élettel folyosóidat? Vagy nagyobb tereidet egy igazán impozáns szőnyeggel szeretnéd megújítani? Ezzel a nyírt futószőnyeggel megteheted, hiszen minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy igazán szép, kényelmes és minőségi futószőnyegnek kell. Nem véletlen, hogy sokan választanak ilyen, vagy ehhez hasonló futószőnyeget otthonukba.

Hogy miért is olyan nagyszerű választás ez a bézs – barna nyírt futószőnyeg? Sok szempontnak kell megfelelnie, azonban neki ez egyszerre sikerül. Az első, és talán legfontosabb az nem más, mint a szőnyeg külleme és a környezetére gyakorolt hatása. Ennek a szőnyegnek igazán könnyű dolga van, hiszen a színek és a minták melyek öltöztetik, szinte minden stílusú, elképzelésű lakásba tökéletesen beleillenek.


A barna és a bézs nagyon alkalmazkodó szín, és a domború csiga minták nagyon szépen egészítik ki a szőnyeget, hiszen nélkülük lehet, hogy egy kicsit unalmas lenne a textil. Kevés olyan szőnyeg típus van mely ennyire könnyen alkalmazható szinte minden hangulatú lakásba!

Egy másik nagyon lényeges szempont, amikor szőnyeget vásárolunk az a strapabíró képesség, de nevezhetjük úgy is, hogy milyen színvonalú a minősége a textilnek melyből a szőnyeg készült. Első osztályú 100 % polipropilénből készült, mely több dolog miatt is rendkívül előnyős egy futószőnyeg kapcsán. Az egyik legnagyobb megterhelésnek kitett szőnyegek mindig a futószőnyegek, hiszen mindig olyan helyen vannak, ahol a használói csak átjárnak rajta.

Nem egy hálás feladat ez, de minél többen használják, annál nagyon igénybevétellel kell tudnia szembenéznie. A 100 % polipropilén összetétele biztosít a felől, hogy futószőnyeged, hosszú – hosszú évekig nagyon szépen fog mutatni lakásodban, és mindig újnak, és tisztának fog tűnni, hiszen könnyen tisztítható és nagyon hálás anyagból készült.