Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A csodaszép virágmintás arany-szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:14
A csodaszép virágmintás arany-szőnyeg

A csodaszép virágmintás arany-szőnyeg

 

Gondoltál már arra, hogyan lehetne lakásod szebb, kényelmesebb és ízlésesebb? Egy ilyen aranyszínű szőnyeg minden percet kellemessé tesz, majd amit otthonodban töltesz.

Ugye aki a virágot szeretni rossz ember nem lehet. Hát, aki ezeket a csodálatos virágokat, melyek barna, és arany színben pompáznak a szőnyeg kompozícióján. Nagy igényességgel tervezett mintája, minden szemet elkápráztat, amely megpillantja.

A lágykönnyedséggel átlósan úszó kockaformák pedig tökéletesen egyensúlyba helyezik az szőnyeg összhatását, mivel ellensúlyozzák a virágok hullámos, homorú, és domború vonalait. Nem véletlen, hogy számos ügyfelünk választott már ilyen, vagy ehhez hasonló szőnyeget otthonába, mivel egy standard szőnyegnek számít, de mégis több van benne, mint egy sima szőnyegben.

Az I. osztályú 100 % polipropilén anyag a biztosíték a felől, hogy hosszú ideig használhatod ezt a szőnyeget, mely gyönyörűen öltözteti lakásodat. Nem csak nagyon szép, és kellemes látványt nyújt, így igazán pozitív és jó hangulatot teremt abban a szobában, melyben alkalmazzák, de nagyon kényelmes is ez a vastag polipropilén anyag. Minden lépés ezen a szőnyegen olyan lesz, mintha bárányfelhőkön sétálnál.

Itt az idő, hogy tényleg minőségi és szép textilekkel egészítsd ki otthonodat, hogy minden benne eltöltött perc értékes legyen. Érdemes olyan környezetben használni, ahol szépen beleolvad az összhatásba, mivel nem erős, domináns minta van rajta. Ha úgy helyezzük el, hogy a kockák iránya megegyezik a falak irányával akkor egy egészen egyedi és érdekes kompozíciót alkothatunk.