Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A harmonikus narancs shaggy szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:16
A harmonikus narancs shaggy szőnyeg

A harmónikus narancs shaggy szőnyeg

Az egyik legfontosabb dolog ahhoz, hogy jól érezzük magunkat lakásunkban az, hogy a nekünk – és a lakásunknak megfelelő színhőmérsékletű színeket használjunk. Rengeteg lakás, mely sokkal kellemesebb hangulatot tudna árasztani, nagyon eltérő és fura színeket kap használójától, így nem tudja majd az okát, de nem érzi jól magát otthonában.

Egy ilyen shaggy szőnyeg, olyan magabiztosan képviseli a meleg színek kategóriáját, hogy bármilyen lakás szobájában, tökéletes funkcionál dekoratív textil elemként, és nagyon magas fokú komfort érzetet biztosít használójának.

 

 

Olyan színek, pontosan eltalált, finom kombinációja ez a szőnyeg, mely minden stílusú szobában, pompásan mutat. A fehér, és a narancs szín, mely szőnyegen, már inkább vérnarancs, nagyon jól mutatnak egymás mellett, mivel remek a színhőmérsékletek eloszlása a szőnyegen. Ez persze a mintán is múlik, mely a hullámos formákkal, elsimítja a színek közti erős átmenetet.

Nem csak esztétikai szempontból ideális választás ez a szőnyeg annak, aki szép és minőségi termékekkel szeretné berendezni lakását. A 100 % polipropilén anyag, számos terméknél jelentkezik a lakásberendezésnél, mivel egy erős, strapabíró anyag, mely közben kiválóan párosítható egy gyengéd anyaggal.

Így jöhetett létre ez a hihetetlenül magas minőségű shaggy szőnyeg, mely minden lakás, minden szobájába elviszi a hőn áhított melegséget. Ha arra tudunk figyelni, hogy más nagyon karakteres hideg színnel ne párosítsuk, nagyon jó atmoszférát tud varázsolni abba a szobába, melyben használod!