Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Egy igazán jó nyírtszőnyeg, mely mindent megad használójának!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:25
Egy igazán jó nyírtszőnyeg, mely mindent megad használójának!

Egy igazán jó nyírtszőnyeg, mely mindent megad használójának!

Virágoztasd fel otthonod ezzel a csodálat meleg színekbe bújtatott, csodálatos nyírt szőnyeggel, melynek mély domború virágmintái mindenki elkápráztatnak, majd aki csak meglátja, és eláll majd a szava attól, hogy milyen kényelemes, puha érzést kölcsönöz minden egyes érintéssel.

Nagyon sok lehetőség van arra, hogy feldobj egy szobát egy szőnyeggel, azonban ha igazán jól szeretnél választani, akkor olyat kell vásárolnod, mely igazán passzol lakásod stílusához és neked is nagyon tetszik. Ez a nyírt szőnyeg kiváló választás szinte bármely stílusba öltöztetett lakásba, hiszen a színei és a mintái megnyitja előtted a lehetőségek tárházát.


A barna és a bézs rendkívül alkalmazkodó szín, azonban fontos, hogy olyan környezetben legyen használva, melyben nem nagyon eltérő és kirívó színekkel és mintákkal van tarkítva a szoba. A csodaszépen kidolgozott virágminták domború kontúrjai, nagyon exkluzív látványt és érzést kölcsönöznek ennek a nyírtszőnyegnek. Igazán különleges darab ez a szőnyeg, hiszen kiemelkedően egyedi és szép mintái, olyan tulajdonságokkal ruházzák fel ezt a szőnyeget, mellyel sok más nyírtszőnyeg nem rendelkezik.

A 100 % polipropilén anyagösszetétele, sok mindenre vállal garanciát. Az egyik az a legfontosabb amikor szőnyeget vásárolunk. Nem más, mint a kényelem. Olyan magas fokú puhasággal, és érzékiséggel ruházza föl ezt a terméket, mellyel csak az igazán jó minőségű, magas színvonalú termékek képesek. Minden érintéssel kényezteti érzékeidet.

A másik nem elhanyagolható, rendkívül fontos szempont, a szőnyeg strapabíró képessége, mely szintén a 100%-os polipropilén szálaknak köszönhető. Ez teszi lehetővé, hogy hosszú használatba vétel esetén is, mindig szép, friss és kényelmes legyen. Nem mindennapi nyírtszőnyeg. Igaz?