Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Férfias, trendi shaggy szőnyeg, padlószőnyeg napjainkban

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:40
Férfias, trendi shaggy szőnyeg, padlószőnyeg napjainkban

Férfias, trendi shaggy szőnyeg, padlószőnyeg napjainkban
 

A padlószőnyeg  nagyon meghatározó színfolt otthonunkban, és nagy döntés különösen férfiak számára.

Először is az első feladat az, hogy nagyon jól gondoljuk át, hogy pontosan a lakás melyik helyiségébe szeretnénk padlószőnyeget lehelyezni.A második lépés pedig az hogy milyen, szín-, és mintavilág illene pl. a nappaliba.

A padlószőnyeg egy nagy nappaliban bármilyen színben, vagy mintával egy igazi belső nyugalmat, melegséget és biztonságot  áraszt. Kedves Férfiak! – Bátran válasszátok, nem kell megijedni a takarításától.
Legyen az shaggy vagy nyírt típusú padlószőnyeggel nem ér fel egy hidegburkolat.

A rövid-szálú padlószőnyegek közül javaslunk vidámabb típusú és lendületes férfiak számára az egyszínű zöld padlószőnyegünkből.

Kellemes puha, közép-vastag padlószőnyeg, amely faltó falig lehelyezve szegőléccel impozáns hatást  kelt a nappaliban. Igazi kiegészítői lehet férfiak számára a hófehér,  a pasztell sárga, illetve a barna árnyalatai és a fekete szín. Itt elsősorban kiegészítőként a textilekre gondolok: Pléd, Függöny, Sötétítő, Díszpárna…

Természetesen fontos a bútorok színei és stílusa. Egy példa ha a bútoraink dió-, vagy tölgy színűek és uralkodik a fa is a lakásban, pl. a csillár, vagy függeszték fa, akkor a bézs színű textilek és krém színű függönyökkel harmóniát teremthetünk.


Ehhez az egyszínű zöld shaggy padlószőnyeghez a fekete kiegészítő is kitűnő választás. Egy fekete bőr sarokülőhöz ez a szín igazán ideális. A világos zöld shaggy padlószőnyeg tágítja a teret, és a fekete színnel kiegészítve és a modern bútorokkal, eleganciát tükröz majd a nappalid.


A következő padlószőnyeg  amelyet javaslunk az egy nyírt típusú, bézs színű pici nyomott mintákkal. Ez egy finom választás azon férfiak számára akik kicsit művész lelkek, és álmodozók. Illik hozzá a Bézs-, és a Krém szín.

Ehhez a padlószőnyeghez a a fenyő bútorok is kitűnően passzolnak, ha a csillár pl. fenyő színű finom bézs búrákkal, és a karnis is fenyő színű akkor igazi összhang lesz a nappaliban. Kitűnően illeszkedik hozzá a Krém sötéttő függöny, egy finom kék organza függönnyel.

Igyekeztünk hasznos tippeket, ötletek adni a férfiak számára, remélhetőleg  tudtunk jó javaslatokkal szolgálni!