Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Gyönyörű bordó krém szőnyeg csupa előnnyel

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:00
Gyönyörű bordó krém szőnyeg csupa előnnyel

Gyönyörű bordó krém szőnyeg csupa előnnyel
Szőnyegvásárláskor a legfontosabb szempontok alapján bemutatjuk nektek a bordó krém szőnyeget.

Padlófelületünket többféle módon fedhetjük le, például: parkettával, csempével, szőnyeggel. Bár kevesen gondolnánk, mégis háztartásunkban igen jelentős a szőnyeg szerepe, ezért ma bemutatjuk nektek a bordó krém szőnyeget. Mikor szőnyegvásárlás mellett döntünk, sok szempontot veszünk figyelembe. Fontos, hogy a színe, formája, mintája, anyaga megfelelő legyen. A bordó krém szőnyeg rendkívül elegáns megjelenésének köszönhetően sok térben alkalmazhatjuk. Vásárlóink által fontosnak tartott szempontok alapján elemezzük tehát a bordó krém szőnyeget.Elsőként az anyagát tekintsük meg. 100% polipropilén anyagból készült  ez a bordó krém szőnyeg, mely igen magas minőségű. Legjobb anyagok közé tartozik a polipropilén, ezért közkedvelt anyagnak is számít. Hosszú időn keresztül magas felhasználás mellett  megtartja színét és formáját  ennek köszönhetően ez a bordó krém szőnyeg. Jelen esetben nyírt szőnyegről beszélünk, melynek kedvező tulajdonsága, hogy csökkenti a lépészajokat,koppanásokat.

Ennek köszönhetően tökéletes választás emeletes házba is ez a bordó krém szőnyeg. Tökéletes anyaga és zajcsökkentő hatása mellett plusz érvként szól a bordó krém szőnyeg mellett, hogy meleg, puha a járófelülete.


Hideg időben végképp jó szolgálatot tesz ez a szőnyeg, mivel felfogja az aljzatból érkező hideget. Családok számára is megfelelő választás, hiszen a gyermekek esésének erejét tompítja a bordó krém szőnyeg.  Összességében tehát, a bordó krém szőnyeg több felhasználói profilnak megfelel.

Következő szempont a szín és minta. Mint már írtuk, biztosan meghatározó lesz háztartásodban a bordó krém szőnyeg. Színeinek köszönhetően izgalmas színekkel ruházza fel otthonod. Játékos, könnyed mintájának köszönhetően igazán egyedivé tudod varázsolni a teret ezzel a bordó krém szőnyeggel. Életünkben sajátos értelmet kapnak a színek, ugyanis legtöbbször különböző hangulatot váltanak ki belőlünk, és ízlésünket tükrözi.

A bordó krém szőnyeg színei igen egzotikus összhatást keltenek. A bordó az eleganciát tükrözi, melyet a krém szín tesz teljessé. Nem csupán színei miatt gyönyörű  a bordó krém szőnyeg, hanem azért  is, mert a gyártó virág mintákkal tette még ellenállhatatlanabbá. Fontos továbbá a forma és a méret is. Nagyobbnak fogod érezni a teret a bordó krém szőnyeg összhatásának köszönhetően. Bár tágítja a teret, mégis fontos megjegyeznünk, hogy nagyobb térrel rendelkező lakásokba ajánljuk először, 200x300cm mérete miatt.   A bordó krém szőnyeg színvilága miatt kevés kiegészítővel is rendkívül hangulatossá teszi a teret. Szőnyeget nem csupán funkciója miatt szeretjük, hanem azért is, mert rendkívül jó lakberendezési kiegészítő. Amennyiben nem faltól-falig  szőnyegként szeretnénk alkalmazni a bordó krém szőnyeget, annyiban gondoskodjunk a megfelelő csúszásgátló alátétről is.