Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Az oltárian kellemes bordó bézs szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:13
Az oltárian kellemes bordó bézs szőnyeg

Az oltárian kellemes nyírt szőnyeg

Olyan szőnyeget keresel otthonodba, mely könnyen alkalmazkodik minden kiegészítőhöz, kellékedhez, ráadásul kellemes melegséget árasztva tölti meg a lakásodat jó hangulattal?

Ez a nyírt szőnyeg sok szempont alapján az egyik legkiválóbb választás lehet, számos csodálatos tulajdonsága miatt.Ez a nyírt szőnyeg olyan színekkel rendelkezik, mely könnyen beleolvad vagy akár feldobja környezetedet, így nem kell azon aggódnod, hogy milyen szobában helyezed el és használod. Érdemes viszont odafigyelni a részletekre, mivel ha lak berendezésről van szó nem lehetünk elég alaposak. Fontos, hogy olyan helységben alkalmazzuk ezt a nyírt szőnyeget, mely mintáiban és formáiban passzol a többi kiegészítőhöz. Nagy szerencsénk van mivel, egyaránt megtalálhatóak a szögletes és a hullámos minták is. Kiváló választás olyan szobába, melyben kevés a bútor, mivel nagy hangsúlyt kapva, gyönyörűen tölti meg a szobát kellemes, meleg hangulattal és így jobbé teszi a szoba atmoszféráját.

Ha kicsit elemezzük a szőnyeget, és jobban megnézzük a mintákat, melyek találhatóak rajta, észrevesszük, hogy nem csak középen és a sarkokban vannak minták, hanem az alapszínen, a bézsen kellemes, természetes hullámos, mégis szabályos, domború és homorú mintákat találunk. Így tökéletesen egyensúlyba kerül a szőnyeg kompozíciója a formákat tekintve.

A vörös, a bézs, és a barna különböző árnyalatai, olyan magas szintű, kifogástalan összhangban vannak egymás mellett ezen a nyírt szőnyegen, hogy talán álmodni se lehetett volna szebbet. Nyugodtan lehet használni, olyan szobában is, melynek padlója kifejezetten hűvös, mivel vastag 100 % poliészter anyagból készült ez a szőnyeg. Ez több előnyt is tartalmaz magában.Először is, mindig melegen tartja padlóját és így jó érzés lesz pihentetni rajta fáradt lábait. Másodszor, nagyon komfortos érzést biztosít hosszú – hosszú időkön keresztül, mivel puha, lágy tapintása minden talpat kényeztet. És végül, de nem utolsó sorban az anyag könnyedsége miatt, nagyon könnyen, és hatékonyan tisztítható!