Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A pihentető zöld indamintás nyírtszőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:16
A pihentető zöld indamintás nyírtszőnyeg

A pihentető zöld indamintás nyírtszőnyeg

Webáruházunk egyik leggyönyörűbb darabjával megteremthetsz egy olyan otthont, melyben igazán jól érzed magad fizikailag és szellemileg is jó hatással van rád, mivel minden eszközzel rendelkezik ez a szőnyeg, ami ahhoz kell, hogy tökéletes légkört tudj teremteni otthonodban.

Ha a szőnyeg formáját, alapötletét szemügyre vesszük, sok érdekes dolgot észreveszünk, mely segít abban, hogy tudjuk, igazán jól döntöttünk mikor megvásároltuk ezt az indamintás zöld szőnyeget.Alapvetően három részre tudjuk osztani ezt a csodálatos szőnyeget. Jobb, bal és a középső elválasztó növény minta.

Pár árnyalatnyi ugyan, de van a színekben eltérés, mely megengedi azt a luxust használójának, hogy olyan környezetbe is elhelyezheti, mely csak az egyik fajta árnyalathoz passzol, mivel a többi zöldszín, csak erősíteni fogja azt, ami passzol környezetéhez. A hármas tagolás mindig előnyös, mivel ad egyfajta elégedettség érzést, és harmóniát, főleg ha lakberendezésről van szó.

A zöld szín nem mellesleg az egyik legtökéletesebb választás a lakásokba, mivel ez a szín pihenteti legjobban agyunkat, és kellemes nyugodtságot áraszt. A szemünket ez a zöld „lazítja” el a legjobban. Kellemes, de mégis erős és strapabíró szőnyeg ez a zöld indamintás szőnyeg csoda, mivel a 100 % polipropilén anyag megadja, azt a fajta kényelmet melyre igazán szükséged van otthonodban, és emellett nagyon nagy igénybevétel esetén is kiválóan, és hosszú ideig nyújt kellemes puha érzést, ha megérintjük.

Könnyen kezelhető ez a polipropilén anyag, elfelejtheted a hosszú fárasztó sikálásokat. Csak heti egyszer szépen porszívóval végighúzod és olyan, mint újkorában.