Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A tüzes bordó szőnyeg varázsa

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:10
A tüzes bordó szőnyeg varázsa
A tüzes bordó szőnyeg varázsa
Már a küszöbön vannak az ünnepek, nálunk a mikulás is járt már, de soha sem késő elkezdeni az otthonunk ünnepi színekbe való feldíszítését.
Egy ilyen gyönyörű szép bordó szőnyeg minden szempontból passzol az ünnepi színekhez és remek karácsonyi hangulatot fog teremteni lakásodban, de egész évben élvezheted a szőnyeg nyújtotta előnyöket, mivel anyagának minőségi összetétele 
hosszantartó használatot biztosít nagy igénybe vétel esetén is.
 


Kiváló eszköz lehet egy ilyen varázslatod vörös szőnyeg az otthonodba ahhoz, hogy elérd azt az igazán meleg családi és meghitt hangulatot, melyet minden lakásban éreznünk kell. Kiváló választás nagycsaládosoknak ez a szőnyeg, mivel időtálló befektetés és mindenki kényelmesen érezheti, magát abban a szobában ahol egy ilyen bordó szőnyeg van.
 
Fontos egy ilyen szőnyeg alkalmazásánál hogy nagyon oda kell figyelnünk arra, milyen színekkel is használjuk. A bordó egy nagyon erőteljes domináns szín, így inkább tőle gyengébb, szolidabb színekkel ötvözzük, ha van rá mód. Akár fehérrel, de szürkével is nagyszerűen mutat, attól függ, milyen atmoszférát akarunk teremteni lakásunkban.
 
Ha klasszikusan alkalmazzuk ezt a kifinomult bordó szőnyeget otthonunkban, akkor érdemes figyelembe venni azt is, hogy milyen árnyaltokkal mutat jól egy ilyen szőnyeg. Ha extravagáns hangulatot szeretnénk elérni, akkor, párosítsuk olyan színekkel melyek ugyanolyan erősek, mint a bordó szőnyeg. Nagyon különleges és egyedi hatást érhetünk el, ha például feketével, vagy kékkel használjuk. 
 
Azonban vigyázni kell, mert színeknek és a színkombinációknak egyaránt nagy hatása van közérzetünkre. Nagyon fontos hogy azt tartsuk szem előtt, hogy személyiségünkhöz melyik színek illenek a legjobban.Egy ilyen csodálatra méltó bordó szőnyegben garantáltan nem fogsz csalódni, hiszen nagyszerű anyaga, jó minősége és érzéki színösszeállítása nagyon pozitív irányba mozdítja szobádat, és a mindennapjaidat is frissebbé és kiegyensúlyozottabbá teheti. Változtass most hiszen minden otthon töltött perc számít!